Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa faci cand iti scapi telefonul in apa

Stil de viata

Ce trebuie sa faci cand iti scapi telefonul in apa

Tu stii ce este de facut atunci cand iti scapi telefonul in apa? Daca nu ti s-a intamplat pana acum esti foarte norocos. Multe persoane patesc asta din neatentie si nu mai pot utiliza telefonul mobil o perioada lunga de timp sau chiar renunta la el. Nu trebuie sa faci acest lucru, caci exista o modalitate simpla de-l readuce la viata si de a salva toate fotografiile si documentele pe care le ai salvate. Trebuie doar sa urmezi cateva instructiuni precise.

Iata ce trebuie sa faci daca ti-ai scapa telefonul in apa:

1. Scoate telefonul cat mai rapid din apa. Tine cont de faptul ca fiecare secunda conteaza in aceasta situatie, asa ca trebuie sa fii cat mai rapid.

2. Opreste telefonul. Desi majoritatea telefoanelor de ultima generatie se inchid automai la contactul cu apa, este posibil ca al tau sa ramana deschis. In aceasta situatie trebuie sa il inchizi cat mai repede.

CITESTE SI: AI UN NUMAR DE TELEFON NOROCOS?

CITESTE SI: CE ENERGII ASCUNDE PRAGUL USII CASEI TALE

3. Scoate bateria. Poti face asta doar daca ai un smartphone, caci acestea permit indepartarea bateriilor spre deosebire de iPhone.

4. Indeparteaza cartela si cardul SD intr-un timp cat mai scurt. Cu ajutorul unui prosop moale din microfibra usuca cu multa grija telefonul. Atentie: nu folosi hartie pentru a face acest lucru, caci particule mici se pot prinde in cele mai ascunse zone ale telefonului.

5. Pune telefonul intr-un bol cu orez. Acesta va absorbi foarte bine toata umezeala ramasa. Lasa-l in bolul cu orez cel putin 12 ore pentru a te asigura ca este complet uscat si apoi deschide-l.

Aceasta metoda da rezultate foarte bune in majoritatea cazurilor, insa nu garanteaza ca telefonul tau nu va fi afectat de umezeala. Acest lucru depinde in special de cat de mult a stat obiectul in lichid.

sursa foto:123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top