Connect with us

Revistateo.ro

Dupa o partida de sex, multe femei si barbati fac greseala sa adoarma. Acest lucru este unul periculos. Iata ce trebuie sa faci imediat dupa o partida de sex.

Educatie

Ce trebuie sa faci imediat dupa o partida de sex

Dupa o partida de sex, multe femei si barbati fac greseala sa adoarma. Acest lucru este unul periculos. Iata ce trebuie sa faci imediat dupa o partida de sex.

Unul dintre lucrurile la care multi se gandesc imediat dupa o partida de sex este sa urineze. Insa, acest lucru nu este suficient. O rutina pe care sa o ai dupa o partida de sex face diferenta intre un vagin sanatos si unul predispus la multe boli.

O igiena riguroasa ar trebui sa fie intotdeauna o regula si nu o exceptie. Este un lucru pe care toti medicii ginecologi il impartasesc pacientelor.

In primul rand, imediat dupa o partida de sex, este obligatoriu sa iti speli mainile si partile intime cu apasi sapun fara parfum. Astfel indepartezi transpiratia si scazi riscul aparitiei unei infectii bacteriene.

De asemenea, indepartezi lubrifiantul de pe maini si de pe corp. O curatare interna nu este necesara, caci vaginul face singur acest lucru.

Ce trebuie sa faci imediat dupa o partida de sex. Consuma alimente bogate in probiotice

Dupa o partida de sex, este necesara si obligatorie si o baie calda. Poti apela la o baie fierbinte in cada, care te va ajuta sa mentii pielea hidratata.Adauga putin ulei de cocos in apa si evita astfel iritatiile care pot aparea la nivelul vaginului.

Nu uita sa te hidratezi. Bea un pahar de apa plata, pana simti ca esti hidratata. Renunta la bauturile carbogazoase si la cafea imediat dupa o partid de sex.

Consuma alimente probiotice. Un iaurt simplu cu fructe te ajuta sa eviti dezvoltarea bacteriilor vaginale care cauzeaza candidoza si alte boli la nivel intim.

Renunta la lenjeria intima din dantela si opteaza imediat dupa o partida de sex la lenjerie din bumbac. Evita lenjeria din nylon si pijamalele stramte si in care poti transpira.

Articole pe aceeasi tema:

Secrete despre sex pe care barbatii le tin ascunse de sotiile lor

Cum iti imbunatatesti viata sexuala in 24 de ore. Trucurile placerii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top