Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci pentru a avea picioare fine după fiecare epilare

Stiri

Ce trebuie să faci pentru a avea picioare fine după fiecare epilare

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obţii picioare fine după fiecare epilare!

Dacă te numeri printre doamnele şi domnişoarele care îndepărtează firele de păr nedorite cu ajutorul aparatului de ras, trebuie să ştii că acesta are nevoie de îngrijire specială, pentru a-şi face treaba în mod eficient. Şterge lamele cu ajutorul unei dischete dim bumbac înmuiată în ulei de cocos călduţ. Astfel acestea îşi vor păstra eficienţa mai mult timp, iar procesul de epilare va fi mult mai uşor. Poţi înlocui chiar şi gelul de duş cu ulei de cocos sau ulei pentru bebeluşi. Astfel eviţi mici tăieturi şi pielea rămâne mult mai fină şi mai hidratată.

CITEŞTE ŞI: MITURI ŞI ADEVĂRURI DESPRE EPILARE

Dacă te confrunţi deseori cu micile tăieturi şi zgârieturi, aplică după fiecare epilare o soluţie din o parte de apă şi o parte de lapte pe zonele afectate. Aceasta vindecă rapid orice rană superficială şi ajută la cicatrizarea pielii. În plus, proteinele din lapte hrănesc în profunzime pielea şi o lasă extrem de fină şi moale.

Dacă anumite zone îţi sângerează imediat după epilare, poţi stopa sângerarea aplicând o cantitate mică de vaselină sau cremă de gălbenele. Nu uita să îţi schimbi aparatul de ras după fiecare 10 utilizări, căci acumulările de bacterii de pe lame pot provoca diverse infecţii. În plus, eficienţa lamelor va scădea considerabil după 7-8 utilizări.

Fă întâi o baie fierbinte şi epilează-te după ce pielea ta s-a înmuiat şi porii s-au deschis. Va fi mult mai uşor să îndepărtezi firele de păr nedorite şi vei scădea considerabil riscul de a te irita.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top