Connect with us

Revistateo.ro

Te întrebi ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile în care temperaturile sunt foarte ridicate? Sunt câteva trucuri pe care le poți încerca.

Stil de viata

Ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase

Vara, temperaturile foarte ridicate reprezintă o problemă. Și nu numai în timpul zilei, ci și noaptea. Din cauza acestora, calitatea somnului scade. Iată ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase.

Ce trebuie să faci pentru a te odihni în serile foarte călduroase

1. Ține ferestrele închise și draperiile trase până la apusul soarelui. Deși în casă temperatura este foarte ridicată, încearcă să nu deschizi geamurile. Asta pentru că vei avea senzația că în cameră aerul este ventilat. În realitate, temperatura va crește.

2. Deschide ușa de la dormitor. Este foarte important ca aerul să circule în cameră, astfel încât să fie răcoare în casă. De aceea este bine să lași ușa dormitorului deschisă.

3. Încearcă să dormi la parter. Asta dacă stai la casă. Temperatura este mult mai ridicată la înălțime. De aceea, dacă se poate, încearcă să dormi la parter.

CITEȘTE ȘI: Taie o lămâie în 4. Pune-o lângă pat, înainte de somn și vezi ce se întâmplă

CITEȘTE ȘI: Aplică acest amestec pe picioare cu 10 minute înainte de somn și vezi ce se întâmplă

4. Alimentele cu puține calorii sunt foarte importante. Vara, când este foarte cald, alimentația este foarte importantă. De aceea, în această perioadă este ideal să se consume alimente care nu au un aport caloric ridicat. Este bine să se consume fructe și legume.

5. Pune pe pat un obiect care a stat puțin timp în congelator. Oricât de ciudat ar fi, este un truc foarte eficient. Tot ce trebuie să faci este să pui pe pat o sticlă cu apă rece sau așternuturi care au fost ținute într-un loc rece. Dacă vei face asta, atunci temperatura din dormitor va fi mai scăzută și te vei putea odihni.

6. Fă un duș cu apă mai rece. Pentru a dormi bine, poți încerca acest truc. Dacă vei face un duș cu apă mai rece, atunci temperatura corpului tău se va regla. Astfel, te vei putea odihni în nopțile foarte călduroase.

7. Încearcă să dormi fără haine. Pielea ta va respira. Dacă nu poți face asta, atunci ar fi ideal să porți o pijama din bumbac.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top