Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie sa INDURE fiecare zodie pentru a fi acceptata de ceilalti

Fiecare om trebuie sa renunte la ceva pentru a se integra in anumite grupuri sociale. Unii renunta, de cele mai multe ori, la propriul fel de a fi, ceea ce este o mare greseala.

Ce trebuie sa indure fiecare zodie pentru a fi acceptata de ceilalti:

1. BERBEC

Berbecul trebuie sa indure reprosurile celor din jur in legatura cu incapatanarea sa. Acest nativ ajunge sa fie marginalizat daca este vocal, chiar si atunci cand are dreptate.

2. TAUR

Acest nativ trebuie sa inteleaga ca in viata nu e totul atat de superficial precum le place lor sa traiasca. Intr-un grup de oameni exista mai multe povesti de viata, mai multe perspective, mai multe nuante.

3. GEMENI

Acestui nativ nu ii place deloc sa fie pus intr-o ipostaza ridicola, si, sinceri sa fim, astfel de situatii se tot intampla. Unele stangacii sunt de neevitat mai ales avand in vedere faptul ca Geamanul este destul de aerian.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care saruta mai fierbinte decat vara

4. RAC

Racul trebuie sa suporte ideea ca exista oameni mai inteligenti si mai bine pregatiti decat ei. Acest nativ crede ca toti ceilalti sunt usor de manevrat, mai pe romaneste, usor de prostit. Ceilalti tind sa il izoleze pe Rac din cauza ifoselor sale.

5. LEU

Leul trebuie sa suporte glumitele ceva mai personale care se fac, mai ales cand acst nativ nu se mai satura din a se lauda de unul singur.

6. FECIOARA

Fecioara trebuie sa indure nedreptatile pentru a actiona cu eficacitate. Acest semn zodiacal uraste ipocrizia si minciuna, dubla morala si falsele standarde.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top