Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi când folosești fondul de ten pentru prima oară

Machiaj

Ce trebuie să știi când folosești fondul de ten pentru prima oară

Există anumite lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a alege primul fond de ten. Chiar dacă nu te numeri printre femeile care se machiază zi de zi, fondul de ten nu ar trebui să lipsească din trusa ta de make-up. Este un produs esențial care te va ajuta în multe situații și pe care trebui să știi să îl alegi și să îl aplici corect. Iată câteva sfaturi pentru tine!

1. Alege textura potrivită. Înainte de toate, stabilește de ce anume are nevoie tenul tău și care este textura potrivită pentru tine. Cele mai comune fonduri de ten sunt: fondul de ten lichid, fondul de ten cremos și pudra. În unele cazuri, este necesar să aplici o combinație de texturi, însă numai încercând mai multe variante vei descoperi care este cea mai potrivită pentru tine.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU UN PĂR CU MAI MULT VOLUM

2. Următorul pas este să descoperi care este nuanța de care pielea ta are nevoie. Fondul de ten se găsește într-o varietate de culori și de aceea este dificil să alegi din prima care este cea mai potrivită pentru tine. Atunci când testezi nuanțele, nu aplica fondul de ten pe față, ci mai degrabă pe încheietura mâinii sau pe gât. Alege nuanța cea mai apropiată de cea a pielii tale.

3. Citește eticheta. Învață mai multe despre ingredientele conținute de produsele cosmetice și descoperă care sunt cele indicate tipului tău de ten. Spre exemplu, acidul salicilic, este ideal pentru un ten gras, predispus la coșuri. Unele fonduri de ten conțin ingrediente iluminatoare, care nu sunt potrivite pentru orice persoană. Formulele mate sunt potrivite pentru pielea grasă, în timp ce formulele iluminatoare sunt indicate celor cu piele uscată.

4. Vezi ce putere de acoperire are fondul de ten pe care îl alegi. Dacă vrei o putere de acoperire mare, trebuie să optezi pentru un fond de ten consistent, gros. Unele persoane evită aceste tipuri de fond de ten și aleg formulele ușoare, bazate pe apă. Folosește un primer înainte de toate, pentru a fixa machiajul și a-l păstra un timp mai îndelungat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top