Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Ce trebuie să știi dacă al doilea deget de la picior e mai mare

Oamenii de știință au descoperit că persoanele care au forma picioarelor de tip grec (există mai multe tipuri de picioare: grec, egiptean, roman) înseamnă că riști anumite probleme de sănătate.

Această trăsătură este asociată cu forța, cu atracția sexuală și cu inteligența, dacă observăm explicațiile ezoterice.

Totodată, s-a constatat că persoanele care au picioare de greci au mai mari șanse să se aleagă cu inflamații la picioare și obosesc repede.

Persoanele care au al doilea deget mai mare decât degetul mare se pot confrunta cu mai multe probleme medicale la nivelul unghiilor sau al degetelor, spun numeroși medici specializați în ortopedie.

CITESTE SI: Atentie! Medicamente populare ce iti provoaca risc de accident vascular cerebral

Forma piciorului spune multe despre tine

PICIORUL GREC

Caracteristica fundamentala a acestui tip de picior este ca al doilea deget (aratatorul inferior) este mai mare decat indexul. Este cunoscut si sub forma de picior grec intrucat forma este o mostenire genetica de la grecii antici.

Persoanele care au picioare de greci sunt oameni foarte creativi, sportivi inascuti, entuziasti la fiecare noutate ce apare in viata lor si motivatori cu cei din jurul lor. Sunt capabili sa ofere zambete tuturor, chiar si oamenilor care nu trec prin cele mai frumoase clipe.

PICIORUL DREPT

Degetele au in general aceeasi marime, fiind aproape egale. Personalitatea oamenilor care au aceasta forma este una foarte interesanta.

Oamenii cu degetele aproape egale sunt seriosi, muncitori, au spiritul justitiar bine inradacinat, sunt increzatori si foarte prietenosi.

PICIORUL EGIPTEAN

In cazul piciorului de Egipt, cel mai mare deget este degetul mare. Persoanele cu o astfel de forma sunt rebele, visatoare, Niciodata nu se opresc indiferent cat de puternice ar fi furtunile si obstacolele ce le vin in cale.

Sunt oameni indrazneti, extrem de iubitori, dar pot fi si foarte suparaciosi mai ales atunci cand cei din jur un sunt atenti la plangerile lor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top