Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi despre sprâncene

Cosmetica

Ce trebuie să știi despre sprâncene

Pielea din jurul sprâncenelor este foarte sensibilă. Bineînțeles, gradul de sensibilitate este direct proporțional cu modul în care tenul tău reacționează la factorii externi și la agenții iritanți. Poți observa cât de sensibilă este pielea din această zonă, ghidându-te după cât de mult timp rămâne pielea roșie după ce te pensezi.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE UTILIZĂRI INEDITE ARE CREMA HIDRATANTĂ

Sprâncenele te protejează de transpirație, praf și microbi. Practic, ele reprezintă scutul de apărare al ochilor, alături de gene. De aceea trebuie să le păstrezi mai groaseși să eviți pensatul excesiv și forma lor prea subțire. Încearcă să iei doar firele care cresc pe lângă și să nu intri în forma ta naturală, dacă nu este absolut necesar. Un specialist te poate îndruma cel mai bine. Exact ca și părul din cap, sprâncenele încep să se rărească și să se subțieze odată cu vârsta. Din acest motiv ele trebuie să primească toată atenția și să fie întreținute corespunzător încă din tinerețe.

Probabil că ai ajuzit de extensii pentru gene. Știai însă că există și extensii pentru sprâncene? Exact ca și în cazul genelor, aceasta este o metodă prin care sprâncenele tale devin mai groase și mai pline. Unele metode implică adăugarea unor fire individuale de păr sintetic sau natural. Desigur, aceasta este o metodă foarte costisitoare care nu a luat încă o amploare foarte mare.

Pensatul nu este singura metodă prin care poți să îndepărtezi firele de păr nedorite. Este important să alegi metoda cea mai potrivită pentru tipul tău de piele. Poți utiliza benzi de ceară sau filetatul sunt alte două metode foarte populare și foarte eficiente. Specialiștii spun că o persoană care nu se pensează deloc are în jur de 1100 de fire de păr într-o singură sprânceană.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top