Connect with us

Revistateo.ro

Ce tunsoare se potriveste formei fetei tale

Stiri

Ce tunsoare se potriveste formei fetei tale?

Te-ai intrebat vreodata de ce vedetele nu sunt prinse aproape niciodata pe picior gresit cand vine vorba despre par? Chiar si atunci cand ies de la sala, ele arata mai degraba ravasite intr-un mod sexy, si nu ca niste soricei murati, asa cum ni se intampla tuturor. Cum isi pastreaza aceste staruri parul atat de frumos?

Potrivit stilistilor de pretutindeni, secretul consta in tunsoare. Indiferent de forma fetei si a stilului personal, exista o tunsoare potrivita pentru fiecare femeie – care ar face-o pregatita sa paseasca pe covorul rosu.

ce-tunsoare-se-potriveste-formei-fetei-tale

Fata lunga

Daca ai fata lunga evita sa porti parul foarte lung si drept cu carare pe mijloc. Acest look nu va face dacat sa-ti lungeasca si mai mult fata. La fel ca si Sarah Jessica Parker, daca vrei parul lung, opteaza pentru par cret cu volum sau fa-ti breton pentru a-ti contura fruntea. Daca vrei o tunsoare scurta, alege un bob pana la barbie – acesta va schimba un forma fetei.

Fata rotunda

Fetele cu fata rotunda ar trebui sa evite tunsorile bob scurt pentru ca acestea rotunjesc fata si mai mult. Frizurile lungi avantajeaza, mai ales daca le texturezi printr-o taietura sexy, in scari. Buclele lejere sunt ideale pentru a crea un look soft, simpatic. Aceste coafuri sunt foarte usor de realizat cu orice styler Braun Satin Hair.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top