Connect with us

Revistateo.ro

Ce urăsc bărbaţii la o femeie

Cuplu

Ce urăsc bărbaţii la o femeie

Ce urăsc bărbaţii la o femeie.

Bărbaţii nu suportă dulcegăriile după sex. Doamne fereşte să începi să te alinţi sau să-i vorbeşti cu “puiule”,” dragule”, sau alte apelative de genul. Cât ai clipi te vei trezi singură în pat, iar el în faţa televizorului ori a calculatorului.

Pe bărbaţi îi scoate din sărite o femeie care crede că are mereu dreptate. Nu spune nimeni că femeia nu ar zice pe drept anumite lucruri, dar faptul că aceasta flutură eticheta “ţi-am spus eu” de fiecare dată este un lucru pe care il scoate din minţi pe partenerul tău.

Nu suportă să fie sunaţi din 5 în 5 minute. Greu de imaginat, dar bărbaţii au şi ei nevoie de spaţiul lor personal, iar faptul ca tu-l suni foarte des (asta doar în concepţia lui, desigur), nu va face altceva decât să-l enerveze.

Pe bărbaţi îi enervează femeile care râd tare. Aceştia nu suportâ ca partenerele lor să se manifeste într-un asemenea fel încât să fie auzite de tot restaurantul. Aşa că doamnelor, mai mult zâmbet şi mai puţin râs isteric.

Bărbaţii nu suportă femeile prea mămoase. De ce credeţi că nu mai locuiesc cu mamele lor? Dacă îi veţi cocoloşi toată ziua, s-ar putea să plece de acasă în căutarea unei iubite, nu a unei mame.
Nu suportă cân sunt luaţi peste picior de prietenele iubitei. La fel cum şi voi mai spuneţi câteodată “cine se crede ăsta să-mi vorbească mie aşa”, cam la fel gândeşte şi partenerul tău. Dacă vezi că prietenele tale sar calul, atrage-le atenia fără nicio jenă.

Bărbaţilor nu le place să fie treziţi prea devreme. Dacă nu eşti una dintre puţinele norocoase ale căror parteneri le întâmpină dimineaţa cu micul dejun şi cafeaua la pat, atunci lasă-l să doarmă cât are el chef. Altfel, va fi morocănos toată ziua şi te va găsi vinovată petru orice.

Pe bărbaţi îi enervează lumânările la cină. Oricât ai incerca să creezi o atmosferă romantică, prezenţa lumânărilor la masă îi va aminti de inmormântarea bunicii şi nu se va mai gândi la cât de sexy te-ai îmbrăcat pentru el.

Nu suportă să vadă o femeie cum plânge. Niciunui bărbat nu-i va face plăcere să vadă o femeie plângând, asta pentru că se simte foarte stânjenit şi în plus ţine prea mult la ea pentru a o vedea nefericită.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top