Connect with us

Revistateo.ro

Ce uraste regina Elisabeta la Kate Middleton

Inedit

Ce uraste regina Elisabeta la Kate Middleton

Presa britanica a scris in repetate randuri ca relatia dintre Regina Elisabeta a Marii Britanii si Kate Middleton este tensionata. Tabloidele din Regat vorbesc despre o raceala totala intre cele doua si sustin ca regina are foarte multe pretentii in ceea ce le priveste pe partenerele nepotilor.

Conform surselor apropiate de Casa Regala Britanica, cele doua s-ar intelege foarte bine, contrar aparentelor. Numai ca si intelegerea aceasta are limitele ei. O sursa din administratia regala a declarat pentru revista americana Vanity Fair ca regina nu suporta sa o vada pe Kate Middleton incaltata cu platforme.

Kate este incantata de pantofii cu platforma pentru ca ii considera comozi, spre deosebire de regina. Se pare ca regina Elisabeta a II-a Marii Britanii le-a interzis membrelor familiei regale sa mai poarte astfel de pantofi pentru ca o fac de ras.

Catherine Middleton, cunoscuta sub numele Kate, a devenit ducesa de Cambridge dupa ce s-a casatorit cu printul William de Wales. Ducele de Cambridge este al doilea in linia de succesiune la tronurile Commonwealth, dupa tatal sau, Printul Charles.

Kate Middleton a facut dezvaluiri despre personalitatea fetitei sale Charlotte

6 citate MEMORABILE spune de REGINA ELISABETA a Marii Britanii

Catherine a crescut la Chapel Row, un sat aflat in apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia si a studiat istoria artei in Scotia la Universitatea din St. Andrews, unde l-a cunoscut pe printul William de Wales in 2001. Logodna lor a fost anuntata la 16 noiembrie 2010 si ea a participat la numeroase evenimente regale inainte ca ei sa se casatoreasca la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey.

Kate Middleton a creat o moda in Marea Britanie dupa ce a aparut de nenumarate ori in tinute casual creand stilul „Kate Middleton”. Din 2012, Kate Middleton a devenit o adevarata trendsetter iesind usor din linia vestimentara impusa de Casa Regala a Marii Britanii.

Pe 22 iulie 2013, Kate l-a nascut pe printul George de Cambridge, al treilea in linia de succesiune la tronul britanic. Cea de-a doua sarcina a fost anuntata de Palatul Kensington la 8 septembrie 2014. Kate a mai nascut un copil pe nume Charlotte, nascuta in 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top