Connect with us

Revistateo.ro

Te întrebi ce vor bărbații de la o femeie? Află ce spun specialiștii în legătură cu acest subiect. Sunt lucruri pe care trebuie să le știi.

Cuplu

Ce vor bărbații de la o femeie

Se pare că sunt anumite lucruri pe care bărbații le așteaptă de la partenerele lor. Află care sunt ele. Iată ce vor bărbații de la o femeie.

Ce vor bărbații de la o femeie

1. Afecțiune. Se crede că numai femeile au nevoie de afecțiune. În realitate, este vorba și despre o nevoie a bărbaților. Însă unele femei nu realizează asta, motiv pentru care nu fac decât să aștepte afecțiune din partea partenerilor, dar nu să o și ofere.

2. Atenție. Bărbații vor să știe că partenerele lor sunt atente la nevoile și dorințele lor. Fie că este vorba despre sex, comunicare sau orice altceva. Astfel, el simte că persoanei iubite îi pasă de el.

3. Confirmare. Atunci când realizează ceva, el își dorește ca partenera de cuplu să observe și să reacționeze în acest sens. Astfel, el se simte împlinit. Drept urmare, la rândul lui, îi va putea oferi partenerei ceea ce își dorește.

CITEȘTE ȘI: Ce vor barbatii in pat de la o femeie. Cele 5 lucruri senzationale pe care le ascund

CITEȘTE ȘI: Ce vor barbatii in pat, de la sotiile lor

4. Au nevoie de control. Controlul partenerei are rolul său. Datorită lui, bărbatul se va simți spjinit de partenră. De asemenea, va simți că este în centrul atenției.

5. Au nevoie de libertate. Bărbații au nevoie să iasă cu prietenii, să se ocupe de ei înșiși, să facă lucrurile care le plac. Însă, uneori, femile au tendința de a lua anumite hotărâri fără a ține cont de ceea ce vor partenerii de cuplu. Și astfel apar unele probleme în cuplu.

6. Au nevoie de sex. Chiar dacă tu consideri că ceea ce își dorește în dormitor este prea mult sau prea puțin pentru tine, cel mai bine ar fi să vorbești cu el despre asta, nu cu alte persoane. Astfel veți afla ce își dorește fiecare și eviți să îl pui pe el într-o situație stânjenitoare.

7. Au nevoie de o familie. În timp ce unii bărbați vor să își întemeieze o familie, alții preferă libertatea. Pentru a ști în ce categorie se încadrează parteneul tău, cel mai bine ar fi să discutați despre asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top