Connect with us

Revistateo.ro

Ce zodie te iubeste in secret

Seductie

Ce zodie te iubeste in secret

Nu toata lumea are curajul sa isi recunoasca sentimentele. Atunci cand ne indragostim suntem atat de timizi, incat pana facem primul pas trece mult timp. Fiecarui semn zodiacal ii corespunde o iubire secreta, un nativ care isi recunoaste cu greu sentimentele.

Ce zodie te iubeste in secret

BERBEC – Daca esti nascut in Berbec, inseamna ca persoana care se emotioneaza in preajma ta este guvernata de o zodie de apa. Sa nu te mire daca afli ca un Peste sau un Rac te doreste in mare secret.

TAUR – Fecioarele sunt mai timide decat ai crede. Nu iti va spune ca tine la tine, dar se va tine scai dupa tine. Daca vezi ca te baga foarte mult in seama, inseamna ca te place.

GEMENI – Nativul nascut in zodia Pesti se gandeste non-stop la tine. Ii place hazul tau, felul tau de a fi, modul in care interactionezi cu lumea. Pestii se indragostesc de obicei de sufletul oamenilor si nu de fizic.

RAC – S-ar putea sa te placa un Varsator. La inceput, o sa va ciocniti de multe ori pentru ca aveti conceptii de viata total diferite, insa daca observi ca te inteapa mereu, inseamna ca te iubeste.

LEU – O Fecioara tanjeste dupa atentia ta. Cum afli asta? De fiecare data cand apari in peisaj isi pierde cuvintele si o face pe dura.

CITESTE SI: Cum arata 2017 din punct de vedere numerologic pentru fiecare zodie. Incepe un ciclu de 9 ani extrem de important

FECIOARA – Numai un Scorpion se poate face ghiocel in fata ta. Te iubeste, dar nu vrea sa ti-o arate pentru ca este extrem de orgolios.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top