Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai așteptată nuntă din America Latină. Marc Anthony spune din nou „DA” săptămâna viitoare

Stiri

Cea mai așteptată nuntă din America Latină. Marc Anthony spune din nou „DA” săptămâna viitoare

Iubirea ajunge în sfârșit în fața altarului, și ne referim aici la Marc Anthony, celebrul cântăreț și fostul soț al lui Jennifer Lopez, și Shannon de Lima. După ce au stat o perioadă despărțiți, cei doi își unesc destinele dându-și a doua șansă. Marc Anthony se însoară așadar marțea viitoare, pe 11 noiembrie, spre dezamăgirea fanelor care mai visau la unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală.

Marc și Shannon sunt în prezent logodiți și au vrut să facă pasul cel mare: să fie și căsătoriți cu acte în regulă. Nunta celor doi va avea loc pe 11 noiembrie în Republica Dominicană. Provincia în care vor spune „Da” se numește La Romana, un loc exotic, perfect pentru astfel de momente pentru orice cuplu de îndrăgostiți din lume.

Marc Anthony este foarte legat de această țară (n. r.: Republica Dominicană), acesta a întreprins mai multe acțiuni umanitare pentru persoanele sărace și copiii dominicani. Acesta a deschis chiar un orfelinat din banii săi. La nunta lui Marc Anthony va cânta prietenul său de suflet, și colegul său în turneul latinoamerican din acest an, Juan Luis Guerra.

Marc Anthony este într-un turneu american numit „Gigantes2” alături de Juan Luis Guerra, iar punctul final al turneului este Costa Rica, pe 4 decembrie.

Cea mai asteptata nunta din america latina. marc anthony spune din nou da saptamana viitoare1

 

Shannon de Lima, femeia care l-a cucerit definitiv pe Marc Anthony

Antony și Lima au suferit o ruptură la începutul acestui an, între ianuarie și martie, însă iubirea a învins în cele din urmă orice obstacol. Cei doi sunt împreună din anul 2011.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top