Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

CEA MAI BARFITOARE ZODIE. Nici tu nu scapi de gura ei!

Ii place sa barfeasca. Ii place foarte mult sa stie tot ce face vecinul, chiar daca informatiile pe care le obtine nu ii aduc nicio utilitate. Vezi mai jos motivele pentru care barfeste si mai ales pana unde intinde coarda cel mai carcotas semn zodiacal.

Multi o recunosc drept cea mai barfitoare zodie, insa putini stiu de ce se poarta asa. Trebuie facuta diferenta intre barfa si tradare. Cand vine vorba de prietenii ei, zodia despre care facem referire da totul. Pentru ea, barfa este ceva absolut banal. Nu o face neaparat cu rautate, dar cert este ca nimeni nu scapa de gura ei.

Ce fel de barfe spune?

Incepand cu cine cu cine s-a mai cuplat, cine cat a castigat si care cum s-a imbracat, orice subiect aparent picant (daca nu e picant, acest nativ are grija sa il faca) trebuie tocat. Nativul are talentul de a-i baga si pe ceilalti in hora barfei, persoanele din jur fiind irezistibile la tentatia la care acesta ii supune.

Isi barfeste si prietenii?

O, da! Se intampla asta mai ales cand se cearta cu ei. Daca te-ai certat cu semnul zodiacal despre care vorbim aici, asteapta-te ca de maine sa afli de la terti ca ai fost in discutie. Ii pare rau imediat dupa ce a barfit, mai ales daca isi da seama ca a facut rau.

CITESTE SI: 4 ZODII care se schimba TOTAL dupa casatorie. Norocosi sunt cei care au pus mana pe a doua zodie!

CITESTE SI: Cea mai fidela zodie feminina si cea mai loiala zodie masculina

Ce cuvinte foloseste cand barfeste?

Acest nativ foloseste numai cuvinte tari. Nu jigneste ca la piata, dar stie cum sa isi intepe adversarul prin ironii fine. Nu isi economiseste nicio remarca negativa si are mare incredere ca atunci cand pune o eticheta lumea va tine cont de prejudecatile sale.

Ce fac ceilalti cand afla ca sunt barfiti?

In mod normal, se isca serioase conflicte. Nativul are mereu argumente si isi justifica fiecare cuvintel. Nu lasa garda jos nici cand buba este mare. Cei din jur au norocul ca e o persoana carismatica si sunt obisnuiti cu barfele sale.

Este vorba de nativul Scorpion, acest semn cameleonic al zodiacului. Poate face trecerea de la prietenie la dusmanie cu usurinta, si invers. Atentie, nici tu nu scapi de carcotelile sale!

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. gigel

    2015-12-02T13:54:18+02:00 at 2015-12-02T13:54:18+02:00

    mai exista oameni care sa creada in asa ceva??? e uimitor. cum pot influenta niste corpuri ceresti felul meu de a fi? nu are nicio explicatie logica. si ne mai dam de crestini….
    barfitori sunt in toate zodiile. cunosc cateva cucoane care sunt in alte zodii, dar’ sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura lor.

    • Cristiana Astefanoaiei

      2015-12-02T13:57:05+02:00 at 2015-12-02T13:57:05+02:00

      Buna ziua! Multumim pentru mesaj si pentru ca cititi articolele noastre. Apreciem opinia dumneavoastra. O zi frumoasa!

      Cristiana (echipa TEO)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top