Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai bun sfat despre căsătorie vine de la o persoană care a acumulat experiență. Sfaturile unei femei divorțate pentru toate femeile.

Stil de viata

Cea mai bună recomandare despre căsătoriei de la o femeie divorțată

După șapte ani de căsnicie a divorțat. După despărțire a realizat care au fost motivele care au dus la finalul poveștii. Pentru că nu vrea să treacă nimeni prin ce a trecut ea, a întocmit o listă cu recomandări pentru toate femeile.

„Sunt o femeie divorțată după 7 ani de căsătorie. Având în vedere experiența mea, există câteva concepte-cheie pe care le-am învățat și în călătoria mea. Noi, femeile, avem aceeași responsabilitate într- o căsătorie. Pentru toate punctele menționate pentru soți, sunt, probabil, și unele pentru soții cu care aș dori să le împărtășesc.

1. Întotdeauna căutați ce e mai bun din el. Priviți la aceste lucruri, nu la ceea ce nu vă place lael.

2. Faceți sex cu el. De multe ori. Tot timpul, dacă e nevoie.

Cel mai bun sfat primit de la o femeie mai în vârstă în ajunul nunții mele acum 12 ani: Faceți dragoste foarte mult, mai ales când nu vă simțiți așa bine. Efectuarea dragostei este un balsam, acoperă și vindecă multe dintre rănile pe care le provoacă unii altora într-o căsătorie. Când simți că nu ești aproape de soțul tău, atunci e timpul să-ți scoți hainele și să te apropii.

3. Căutați sfaturi de la femei mai în vârstă, mai înțelepte, care au reușit în căsătoriile lor. Este imposibil să luăm decizii bune când suntem emoționali. Și căutarea unui sfat de la prietenii tăi care sunt de vârsta ta nu este la fel de bun ca sfatul femeilor în vârstă.

4. Lăsați-l să iasă din zonă. El nu te ignoră, oamenii au doar momente de înghețare a creierului.

5. Nu este treaba ta să-l schimbi sau să-l repari. Suntem într-o călătorie.

6. Spune-i cât de mare / puternic / inteligent / bărbătesc este tot timpul. Ei tind să uite.

7. Nu uita niciodată că el te-a ales.

8. Râdeți la glumele lui. Chiar dacă nu sunt amuzante.

9. Suntem responsabili pentru reacțiile noastre, nimeni altcineva. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea deplină a emoțiilor noastre și cum răspundem. Și așa trebuie și el.

10. Fă-i sandwich-ul ăla nenorocit.

11. Dă-i voie să fie el. Fii un confort, fii un spirit blând și dăruitor când timpul îl cheamă.

12. Oferă-i liniște când vine acasă.

13. Iubește-l în modul în care are nevoie, nu în modul în care presupui că are nevoie el. Aflați diferite limbi de dragoste și fii sensibil și gata să-i arăți că îl iubești în felul în care înțelege cel mai bine.

14. Fiți frumoase. Cu cât ești mai feminină, cu atât mai mult îi reamintește că este bărbat.

15. Fiți prezente. Dați-i timp și atenție atunci când are nevoie.

16. Nu vorbi niciodată despre alți bărbați, chiar dacă sunt din filme, chiar dacă este vorba de „ești mai fierbinte decât tipul ăsta”. Cei mai mulți bărbați cred deja că sunt, așa că asta îi va deruta.

17. Fiți dispuse să-l aveți pe cale sexuală. Lăsați-l să știe că aveți nevoie de prezența sa masculină, că aveți încredere în el pe deplin.

18. Nu citiți niciodată sfatul pe internet de la străini. Probabil că nu te cunosc și te vor face să faci prostii care nu vor fi aplicabile sau potrivite în căsnicia ta …

19. Dă-i spațiu. El are nevoie de timp pentru a-și găsi noul sine (schimbăm în mod constant) înainte de a putea da de sine.

20. Fii vulnerabilă! Nu te teme să împărtășești temerile și sentimentele tale. Oamenii tind să știe când ținem lucrurile de la ei. Și știu când suntem transparenți. Și, nu pot să subliniez acest lucru mai mult: recunoașteți-vă greșelile. Spuneți că vă pare rău când știți că e nevoie.

21. Lăsați-l să iubească drumul, în loc să compari expresia iubirii cu propriile tale idealuri. Dacă continuați să comparați, puteți pierde momentele cele mai frumoase ale sensibilității.

22. Nu vă fie teamă să fiți pe deplin transparenți. Acest lucru construiește o mare încredere în timp.

23. Niciodată, niciodată, să nu-ți spui nemulțumirile în public! Dacă trebuie să discutați ceva ce a făcut sau a spus, faceți-o în particular. Nimeni nu vrea să fie corectat în fața altora. Odată discutată și rezolvată, lăsați-o să dispară!

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Cupluri de zodii predestinate divorțului în acest an

24. Găsiți hobby-uri comune, scopuri și vise. De asemenea, găsiți un loc comun în credința voastră. Nu încetați să creșteți împreuna. Râdeți mult.

25. De multe ori, nu ne putem conecta sau reconecta pentru că am creat o versiune a acestora în mintea și în inimile noastre care ne justifică propria noastră slăbiciune. Atât timp cât îi vedem ca fiind caricatura pe care am creat-o, nu ne putem conecta la ele, pentru că acea caricatură nu este ea.

Păstrați-vă sentimentele, propriile rezultate, satisfaceți propriile nevoi, transformați-vă într-o putere mai mare pentru ceea ce vă lipsește și permiteți puterii voastre mai mari să ajute la ce durere vă provoacă soțul dumneavoastră. Chiar și cel mai bun om dintre noi va provoca o altă durere, este o parte a fi umană.

26. Nu lăsați chestiunile financiare să intervină între voi.

27. Iartă! Nu lăsați istoria să vă țină pe voi sau pe omul vostru ostatic.

28. Nu subestimați niciodata puterea.

29. Întotdeauna, alege dragostea. Dragostea este acțiune, nu emoție. Nu ratați asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top