Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai bună reţetă pentru apă de gură

Stiri

Cea mai bună reţetă pentru apă de gură

Câţi dintre voi suportă gustul apei de gură din comerţ? Chiar dacă este benefică pentru dantura noastră, mulţi se feresc să o cumpere din cauza senzaţiei de menthol. Drept urmare, poţi încerca această reţetă, cu ingrediente 100% naturale. Iată de ce ai nevoie:

250 ml de apă plată
o linguriţă de extract de mentă
o linguriţă de cuişoare
o linguriţă de scorţişoară măcinată
o lingură de pătrunjel proaspăt tocat mărunt

CITEŞTE ŞI: Fă-ți propria pastă de dinți! Rețeta SĂNĂTOASĂ fără FLUOR

Uite cum se prepară:

Pentru început, trebuie să pui apa la fiert la foc mediu, pentru aproximativ 5 minute. După ce stingi focul, adaugă ingredientele pe rând şi amestecă bine. După ce ai lăsat la răcit 15 minute, este timpul să strecori lichidul cu ajutorul unei site dese.

Apa de gură se depozitează într-o sticlă şi se ţine la frigider, pentru a-şi păstra proprietăţile a nu se altera. Reţeta este una ideală pentru îngrijirea zilnică a danturii, datorită cuişoarelor care au proprietăţi antibacterine şi antiinflamatoare.

În plus,este cunoscut faptul că scorţişoara are un efect antioxidant, iar pătrunjelul conţine o multitudine de vitamine, numai bune pentru sănătatea dinţilor tăi. Menta din reţeta pentru apă de gură asigura amestecului nostru un plus de aromă, fără a avea tăria celei din comerţ şi va acţiona ca un calmant atunci când dantura îţi dă bătăi de cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top