Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai enervanta zodie

Astro-FUN

Cea mai enervanta zodie

Nimeni nu ii poate ajunge macar la degetul mic. Este declarata de multi cea mai enervanta zodie, desi are multe lucruri frumoase de oferit. Sa vedem de ce nu incape lumea de aceasta zodie!

9 motive pentru care unul din cei mai interesanti nativi ia coronita de „Cel mai enervant din horoscop”:

1. Este aerian. Nativul nascut in acest semn de aer nu face nimic pentru a-si indrepta starea de visare necesara uneori. Atunci cand vrei sa porti o discutie serioasa cu el si te lovesti mereu de idealism, te iau toti nervii.

2. Vrea mereu sa aiba ultimul cuvant chiar si daca este de acord cu tine. Nu ii place sa recunoasca acelasi lucru pe care il exprimi si tu.

3. Vrea sa fie mereu interesant si chiar o face pe interesantul. Ii place sa iasa in evidenta si nu are deloc simtul ridicolului.

4. Nu poate fi fidel intr-o relatie si stie cum sa isi minta partenerul. Acest nativ poate calca usor pe bec in cuplu.

5. Nu este mereu 100% sincer. Oamenii cauta deschidere la celalalt, toleranta si intelegere, insa acest semn zodiacal poate sa o faca de multe ori pe imbufnatul doar ca sa para interesant.

6. Nu ii place sa recunoasca atunci cand greseste. Acest semn de aer o face intotdeauna pe victima si, chiar si daca greseste enorm, reuseste sa ii convinga pe cei din jur ca ei au facut erori.

Cea mai mare durere a zodiei Gemeni

Care este cea mai romantica zodie?

7. Nu asculta pe nimeni. Toata lumea ii spune ca greseste, insa el nu va face nimic pentru a iesi din lumea lui de basm.

8. Este foarte barfitor. Nativul nascut in zodia Varsator adora sa vorbeasca despre ceilalti si face tot posibilul sa afle totul. E atat de curios de ce se intampla in viata altora incat niciodata nu va sti care este masura exhibitionismului.

9. Te intrerupe in fiecare discutie. Intrucat isi doreste mereu sa primeasca atentie, Varsatorul te va intrerupe si va schimba subiectul in favoarea sa.

Sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top