Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai importanta LECTIE DESPRE IERTARE

Cuplu

Cea mai importanta LECTIE DESPRE IERTARE. „Azi, cel mai bun prieten mi-a dat o palma…”

Urmatoarea intamplare este considerata cea mai importanta lectie despre iertare. Trebuie sa o citesti pana la final.

Povestea spune ca doi tineri umblau prin desert si in timpul calatoriei au inceput sa se certe. La un moment dat, unul dintre ei i-a dat o palma peste fata celuilalt .

Dupa cum era de asteptat, cel palmuit s-a simtit foarte ranit de gestul prietenului sau si, fara sa scoata vreun cuvant, a scris urmatoarele cuvinte in nisip: „Azi, am primit o palma de la cel mai bun prieten”.

Cei doi si-au vazut in continuare de drum si la un moment dat au dat de o oaza, unde s-au oprit pentru a se racori si a face o baie. In timp ce se scaldau in apa, cel care mai devreme primise o palma a inaintat prea mult mal si, nestiind sa inoate, era cat pe ce sa se inece. Din fericire, prietenul sau l-a vazut la timp si l-a scos din apa.

CITESTE SI: Povestea unei femei înșelate: „AM AJUNS PRIETENĂ CU AMANTA SOȚULUI”

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei gravide catre viitorul ei copil: „SUNTEM NOI DOI IMPOTRIVA LUMII!”

Dupa ce si-a revenit, barbatul salvat de la moarte a scris iarasi, de data aceasta pe o piatra: „Azi, mi-a salvat viata cel mai bun prieten”.

Cand a vazut asta, prietenul sau l-a intrebat: „De ce ai facut asta? Mai devreme, cand ti-am dat o palma, pe care o regret amarnic, ai scris in nisip, iar acum pe o piatra!”

Atunci, omul i-a raspuns cu lacrimi in ochi: „Cand cineva ne raneste, ar trebui sa scriem DOAR in nisip, pentru ca vantul iertarii sa stearga durerea cu usurinta, iar atunci cand cineva face ceva frumos si bun pentru noi ar trebui cu totii sa scriem pe piatra, pentru ca niciun vant sa nu poata sterge asta!”.

Drept urmare, ar trebui ca aceasta lectie despre iertare sa fie urmata de toata lumea. Ar trebui sa scriem in nisip toate grijile, problemele, necazurile si nemultumirile, iar micile bucurii ale vietii sa fie sculptate in piatra.

Cat despre prieteni nu degeaba se spune ca ai nevoie de un singur minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a incepe sa o iubesti si o viata intreaga pentru a o uita.

Imparte aceasta poveste cu persoana care ti-a venit in gand atunci cand citeai randurile de mai sus pentru a-i arata ca nu o vei uita niciodata si tine minte: in viata nu trebuie sa apreciem lucrurile, ci oamenii care ne sunt alaturi la acest drum.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top