Connect with us

Revistateo.ro

portretul vietii unui orfan

Inedit

Cea mai impresionanta poveste de la „Dansez pentru tine” – Portretul vietii unui orfan

Va mai aduceti aminte de cazul tanarului Ionut Tanase? Acesta lanseaza o carte incredibila, „Portretul vietii unui orfan”, o adevarata lectie de viata pentru noi toti.

Ionut Tanase este un om cat se poate de simplu si este exemplul perfect de tanar care a trebui sa porneasca de la zero si care a muncit enorm pentru a-si indeplini visul de a deveni dansator.

Tanarul orfan a luptat in cadrul emisiunii-concurs „Dansez pentru tine” intrucat voia sa le asigure fratilor sai un camin. A ajuns in finala si a castigat editia a doisprezecea a show-ului tv, iar acum Ionut Tanase isi spune povestea printr-o carte inedita, intitulata „Portretul vietii unui orfan”.

Cartea tanarului reprezinta cel mai bun semnal de alarma fata de ce se intampla cu societatea actuala, iar urmatorul citat este cat se poate de elocvent:

„Cu o seara în urma, cand am stat ascunsi in Gara Basarab, am vazut dedesubturile acestei lumi – o lume din care nu vroiam sa facem parte: fete violate intr-o gara din capitala unei tari, copii batuti si obligati sa cerseasca, oameni fara niciun scop in viata, care nu faceau decat sa se drogheze incontinuu. Nu sunt aberatii si minciuni: aceasta este descrierea sincera a lucrurilor la care am fost martori. Toate astea s-au intamplat sub ochii nostri.”.

La astfel de scene asista in fiecare zi o multime de copii fara aparare, astfel ca in cele din urma, dupa astfel de experiente, multi ajuns sa nu mai tina cont de principiile morale si pe buna dreptate.

Cu toate acestea, Ionut a muncit din greu si nu a renuntat niciodata la visul sau, acela de a dansa. In cartea „Portretul vietii unui orfan”, tanarul dedica cate un capitol fiecarei editii de la „Dansez pentru tine” si ne ofera detalii pe care nu aveam cum sa le vedem la televizor.

Ionut Tanase este exemplu perfect de om care a reusit sa treaca peste traumele din copilarie si care acum este nu doar un sot responsabil, ci si un tata adevarat.

„Un orfan poate deveni cel mai bun tata”, iar noi tindem sa-i dam dreptate. Pana la urma cine stie mai bine ce sa-i ofere copilului sau decat cineva care nu a avut parte de anumite lucruri?

Ionut a muncit mai bine de doi ani la romanul „Portretul vietii unui orfan”, carte ce are putin peste 200 de pagini.

„Portretul vietii unui orfan” se va lansa oficial duminica, 22 noiembrie, in cadrul Targului Gaudeamus, la ora 13.30, la standul Editurii For You.

Invitata speciala este Jojo (Catalina Grama), cea care l-a ajutat pe Ionut sa castige trofeul concursului „Dansez pentru tine” si cea care l-a indemnat sa scrie aceasta carte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top