Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cea mai mare calitate a unei femei mici de statura

Femeile mici de statura au foarte multa energie si sunt mereu optimiste, dar nu asta e cea mai mare calitate a lor. Descopera personalitatea unei femei care are sub 1,65 m.

Cea mai mare calitate a unei femei mici de statura. Este joviala, este mereu o prezenta incantatoare si stie cum sa ii faca pe ceilalti sa zambeasca. Inaltimea pe care o avem spune multe lucruri despre noi. Trasaturile de personalitate pot fi definite si daca ne luam doar dupa cat masuram ca inaltime.

Femeile mici de statura au multe defecte: sunt ciufute, extrem de capricioase, sunt foarte pretentioase cu cei din jur si tocmai de aceea se plang foarte des de multe lucruri.

Sunt greu de multumit si au idei nastrusnice. De cele mai multe ori, aceste femei ii impresioneaza pe cei din jur cu imaginatia lor debordanta. Reusesc sa atraga atentia asupra lor datorita spiritului energic pe care nu il ascund sub nicio forma. Vorba aceea, buturuga mica rastoarna carul mare!

Cea mai mare calitate a unei femei mici de statura. Femeia de statura mica este fidela si extrem de iubitoare. Poate fi neasteptat de intelegatoare cu partenerul ei, insa nu tot timpul ii va ierta derapajele. Totusi, cea mai mare calitate a unei femei mici de statura sta in abilitatile de comunicare.

CITESTE SI: Ce spune INALTIMEA pe care o ai despre tine

CITESTE SI: Lucruri pe care nu le ştiai despre înălţimea ta

Aceasta stie cum sa vorbeasca si cu un nescolit dar si cu un academician, nefiind obligatoriu sa fi citit o tona de carti pentru a se exprima simplu, elegant si inteligibil. Stie sa articuleze cu exactitate lucrurile pe care vrea sa le transmita si are mare grija ca mesajul ei sa fie bineinteles de toata lumea.

Cea mai mare calitate a unei femei mici de statura. Isi analizeaza cu atentie cuvintele ca sa nu jigneasca si nu accepta intermediari in comunicare. Este foarte convinsa ca un mediator in conversatie poate sa faca mai mult rau decat bine, asa ca obisnuieste sa ia singura taurul de coarne.

Asadar, femeile mici de statura cunosc foarte bine caile diplomatiei. Sunt foarte elegante in atitudine, dar pot fi si extrem de periculoase atunci cand le calci pe coada. Te recunosti in aceasta descriere? Ai prietene care sunt exact asa? Ce parere ai?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top