Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai simplă rețetă de albire a dinților

Stiri

Cea mai simplă rețetă de albire a dinților

Cu toții ne dorim să avem dinți cât mai albi și sănătoși, doar că albirea profesională, obținută în cabinetul stomatologic prin mai multe proceduri, nu este pentru bugetul fiecăruia. Nici spălatul zilnic al danturii nu ne oferă albul imaculat prezent în reclamele de prezentare a pastei sau a periuței. Așadar, care-i ce mai simplă soluție de albire a dinților?

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știi despre periuța de dinți

Două ingrediente, pe care le găsești ușor, garantează un zâmbet strălucitor și o dantură mult mai albă. Mai exact, este vorba despre căpșuni și bicarbonat de sodiu, ambele ingrediente fiind cunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra dinților.

Căpșunile, pe lângă faptul că sunt cel mai bun desert pe care îl poți avea, sunt recomandate și pentru efectul de curățare a dinilor, la fel ca merele. Acestea conțin o substanță numită acid malic, ingredient utilizat în special în prepararea produselor de albire a danturii, dar și pentru pregătirea de dinainte de plombare.

Bicarbonatul de sodiu este și el utilizat în procesele de albire sănătoasă a dinților, iar bunicii îl foloseau pentru a curăța gura de placa bacterină.

Tot ce ai nevoie pentru a prepara acest amestec minune este o căpșună, amestecată cu jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu până se obține o pastă. Aceasta se întinde pe dinți și se lasă să acționeze preț de cinci minute, după care se curăță cu un periaj, alături de pasta de dini pe care o folosești în mod normal. Tratamentul se aplică de două ori pe săptămână. Vei vedea pe propria dantură cum aceasta devine mai albă, fără a mai cheltui bani pe tratamente scumpe.

Soluția a fost testată de mai multe celebrități, iar Catherine Zeta Jones folosește această tehnică, pentru a avea o dantură de invidiat. Acest tratament nu este doar o soluție rapidă de albire a dinților, ci și o variantă optimă de menșinere a sănătății gingiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top