Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Ceaiurile care te ajuta sa dormi usor

Din cand in cand, aproape fiecare persoana intampina probleme si ii este greu sa doarma, insa ceaiurile care te ajuta sa dormi usor sunt o solutie excelenta.

Un somn linistit inseamna sa te trezesti a doua zi odihnit, cu chef de viata si de munca.

Pentur a avea un somn linistit, trebuie, in primul rand, sa iti creezi o atmosfera relaxanta. Aceasta te va trimite imediat la somn. O baie fierbinte, lumina difuza, putin ulei aromatic si un film bun te ajuta sa adormi mai usor.

Daca nici aceste elemente nu isi fac treaba, apeleaza la un ceai. Multe persoane ajung sa ia medicamente pentru a adormi, insa un ceai este natural. In plus, nu creeaza dependenta, iar acest lucru este cat se poate de important.

Acestea sunt cele mai bune ceaiuri pentru a adormi repede

Ceaiul de musetel are efect antispasmodic, antibacterian si antiinflamator. In plus, ceaiul de musetel face minuni daca ai probleme cu somnul si are un rol de calmare.

Ceaiul de tei este, de asemenea, cunoscut pentru ca le ajuta pe persoanele care au tulburari de somn. Efectele sale relaxante nu pot fi contestate. Fiind un calmant natural, poti apela la un ceai de tei ori de cate ori te simti obosit si nervos. Si atunci cand simtica te doare stomacul pe fond nervos, consuma-l cu incredere.

Citeste si: Cea mai neobisnuita metoda de a scapa de durerile de cap

Printre ceaiurile care te ajuta sa dormi usor, se afla si ceaiul de valeriana. Acesta este perfect in cazul in care suferi de anxietate si de insomnie. Pentru ca nu da somnolenta in timpul zilei si te ajuta sa te relaxezi, poti apela la valeriana si sub forma de pastile.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top