Connect with us

Revistateo.ro

Cei mai sexy bărbați britanici

Stiri

Cei mai sexy bărbați britanici

În filme, în muzică sau în fotbal bărbații englezi și-au câștigat faima de bărbați eleganți și cavaleri. Nu încape nicio îndoială că insula Marii Britanii a dat lumii cei mai arătoși bărbați din lume, cei mai seducători și populari ai momentului.

Lista se deschide cu David Beckham, unul dintre cei mai admirați bărbați britanici, fost fotbalist căsătorit cu fosta membră a trupe Spice Girls, Victoria. După Beckham, un alt bărbat bine care și-a câștigat faima prin imaginea de James Bond viril este Daniel Craig. Craig este în particular un bărbat destul de vesel, îi place să bea martini și să danseze.

CITEȘTE ȘI: CUM A SLĂBIT MONICA ANGHEL 20 DE KILOGRAME ÎN 3 LUNI

Un alt bărbat sexy este Benedict Cumberbatch, interpretul modernului Sherlock Holmes, a devenit un adevărat icon-geek prin eleganța sa aparent rece și vocea sa profundă. Motto-ul după care se ghidează este: „Brainy is the new sexy”.

Nu puteam uita în lista noastră nici de Gerard Butler, unul dintre starurile care a dus faima Scoției peste tot în lume. Un actor matur și cu ochi fermecători, Butler face pe orice femeie să suspine după el.

În cele din urmă, pe lista noastră îl adăugăm și pe Henry Cavill, noul Superman din industria cinematografică. Este cunoscut pentru participarea sa în „Dinastia Tudorilor”.

 

Henry Cavill

U240705

 

Gerard Butler

 

U235628

 

Benedict Cumberbatch

U236293

 

David Beckham

U223169

 

Daniel Craig

Fotografia articolului: Henry Cavill în filmul „Inmortals”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top