Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai bun mod de a trasa conturul ochilor

Machiaj

Cel mai bun mod de a trasa conturul ochilor

Multe dintre noi se concentrează cel mai mult pe o singură parte a ochilor atunci când se machiază. Chiar dacă ești una dintre femeile care pun accent pe pleoapa superioară, trebuie să știi că cea inferioară nu este de neglijat. Un creion dermatograf aplicat corect îți poate schimba în totalitate aspectul. Pe de cealaltă parte, dacă nu îl aplici cum trebuie, vei face linia pe care o trasezi să pară prea dură și chinuită. Adevărul este că de multe ori o linie fină trasată pe pleoapa de jos te avantejază mai mult decât orice altceva. Așa că hai să vedem cum trebuie să îți trasezi conturul ochilor în mod corect.

În primul rând trebuie să pregătești zona respectivă. Începe întotdeauna cu fondul de ten sau cu concealer-ul, tamponând zona ușor. Orice tip de machiaj se va prinde mai bine în acest caz. Dacă întinzi cu mâna fondul de ten acesta va fi absorbit mai repede în piele și machiajul nu va adera la fel de bine.

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI ÎNDEPĂRTA UȘOR MACHIAJUL REZISTENT LA APĂ

Folosește orice fel de creion sau fard de pleoape pentru a trasa linia de pe pleoapa inferioară. Ideea este să utilizezi o culoare mai deschisă decât cea de pe pleoapa superioară și să păstrezi armonia cu tot machiajul ochilor. Spre exemplu, dermatograful negru atât pe pleoapa inferioară cât și pe pleoapa superioară poate închide ochii și dă o notă mai aspră, mai rece. Linia trasată pe pleoapa de jos trebuie să fie întotdeauna mai blândă decât restul culorile din jurul ochilor.

Trasează linia cu precizie. Folosește o pensulă subțire și plată pentru a trasa conturul ochilor. Aplică culoarea prin presare la marginea exterioară a ochiului, dacă folosești fard de pleoape. Asigură-te că scuturi excesul de fard de pe pensulă.

Creionul dermatograf poate fi utilizat atunci când îți dorești o culoare mai puternică. Pentru a obține un ton mai blând îl poți aplica cu ajutorul unei dischete demachiante. Dacă vrei să îi oferi strălucire și luminozitate feței tale, optează pentru un creion alb sau nude.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top