Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Cel mai bun tratament pentru parul deteriorat, cu gelatina si ulei de masline

Un par frumos si sanatos nu se intretine numai cu produse scumpe ori la salon, ci poti sa ai grija de el si cu produse naturiste, pe care sa le prepari regulat la tine acasa.

Din pacate, samponul nu este de ajuns pentru a avea tot timpul sanatos si trebuie sa apelezi o data pe saptamana la masti.

Chiar daca sunt mai usor de folosit mastile din comert, acestea contin chimicale, asa ca cea mai buna solutie este sa iti prepari singura o masca extrem de eficienta si care are rezultate inca de la prima utilizare.

Scapa de varfurile deteriorate si de parul uscat cu urmatoarea masca pe care o prepari in cateva minute. In plus, parul va creste mult mai repede si mai puternic.

Cum se prepara cel mai bun tratament pentru parul deteriorat

– 1 lingura de gelatina
– 1/2 cana de lapte
– 1 ou
– 2 linguri de balsam de par
– 2 linguri de ulei de masline.

Se fierbe gelatina in lapte, apoi se asteapta sa se raceasca laptele. Urmatorul pas este sa adaugi celelalte ingrediente in lapte si sa amesteci pana cand se obtine o masa omogena.

Umezeste parul si aplica tratamentul pentru parul deteriorat pe toata lungimea. Lasa sa isi faca efectul timp de 15 minute, apoi spala-ti parul cu samponul tau obisnuit.

Citeste si: Ce se intampla daca aplici masti de par cu drojdie. Incearca si tu de astazi

Daca vrei ca parul sa iti creasca mult mai repede, foloseste acest tratament natural de doua ori pe saptamana si vei observa rezultatele.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top