Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai frumos loc din lume

Stiri

Cel mai frumos loc din lume. FOTO & VIDEO

Cel mai frumos loc din lume. FOTO & VIDEO.Nu puţină lume consideră râul columbian Caño Cristales cel mai frumos din lume. “Curcubeul lichid”, cum mai este cunoscut, oferă o imagine cum rar ne este dat să vedem în natură.

sursa foto voyagerloin.com

sursa foto voyagerloin.com

sursa foto .myphotodump.com

sursa foto .myphotodump.com

CITEŞTE ŞI: De ce nu vrea nimeni să se mute pe această insulă minunată

Lanţul muntos Sierra de la Macarena, situat la sud de Bogota, capitala Columbiei, ajunge să fie unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din această ţară, chiar dacă perioada de vizitare este cuprinsă doar între jumătatea lunii mai şi începutul lunii decembrie.

sursa foto mgur.com

sursa foto mgur.com

sursa foto lovethesepics.com

sursa foto lovethesepics.com

Atunci are loc o pauză între sezonul umed şi cel secetos, moment în care muşchii, plantele acvatice şi coralii se dezvoltă, dând naştere unor culori unice, ce se pot oberva foarte bine datorită apelor cristaline ale râului, notează dailymail.co.uk.

Apa dulce a râului, macarenia clavigera, răspândită în această zonă a Columbiei face ca plantele şi animalele acvatice să se dezvolte, iar ecosistemul creat acolo să fie unul cum nu mai vedem nicăieri pe pământ.

sursa foto travelingdictionary.com

sursa foto travelingdictionary.com

sursa foto mariocarvajal.com

sursa foto mariocarvajal.com

Cu o structură geologică ce cuprinde roci vechi de peste un miliard de ani, alături de plantele multicolore, fac din Caño Cristales o destinaţie care nu trebuie ratată.

Odată cu începutul lunii decembrie, râul se transformă într-unul obişnuit, cu un aspect gri, întrerupt doar de mici insuliţe de muşchi verde.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top