Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai important eveniment astrologic din 2017. Constelatia Fecioarei se va vedea cu ochiul liber

Astro-FUN

Cel mai important eveniment astrologic din 2017. Constelatia Fecioarei se va vedea cu ochiul liber

In 2017 se va produce un fenomen astrologic extrem de rar. Ultima oara cand constelatia Fecioarei s-a vazut cu ochiul liber de pe Pamant a fost in urma cu 2.000 de ani. Acest eveniment va dura 9 luni de zile si va incepe undeva pe la jumatatea lunii martie.

Constelatia Fecioarei va fi mai stralucitoare ca niciodata, iar oamenii o vor putea vedea fara aparate speciale. Virgo rezida direct pe planul ecliptic si a fost una din cele peste 40 de constelatii cartografiate de Ptolemeu.

Este a doua cea mai mare constelatie de pe cer. Constelatia cuprinde 96 de stele cu clasificare Bayer/Flamsteed si se invecineaza cu constelatiile Bootes, Leo, Coma Berenices, Crater, Corvus, Libra si Serpens Caput.

ARTICOLE SIMILARE:
CITESTE SI: CUM SE CALCULEAZA CIFRA DESTINULUI

CITESTE SI: Zodiile care isi schimba viata cu 180 de grade in 2017

Constelatia se poate observa cel mai bine in culminatia sa, in luna mai. In 2017, insa, aceasta grupare celesta va fi mai stralucitoare ca niciodata in istoria astronomica, iar astrologii, interpretand datele astronomice, sustin ca anul ce vine va fi unul incarcat de tot felul de evenimente. E posibil sa apara noi tehnologii, sa fie dezvaluite secrete ale istoriei, sa aiba loc evenimente neasteptate la scara mondiala.

Cele mai avantajate zodii in perioada martie-noiembrie 2017 vor fi Fecioara si zodiile cu care se invecineaza constelatia ei, si anume Leul si Balanta. 2017 reprezinta este un an 1 din punct de vedere numerologic.

Cifra 1 in numerologie

Rezervele de energie interioara cresc. Persoanele care au cifra destinului 1 si s-au nascut in zodiile Fecioara, Leu sau Balanta vor trece mai usor peste greutati, cu demnitate, si vor reusi sa isi mentina buna dispozitie pe parcursul celor 9 luni care sunt destul de agitate in mod traditional.

Sunt avantajati oamenii care lucreaza in domenii ce necesita originalitate si idei proaspete. Leul, Fecioara si Balanta vor avea ocazia sa iasa din multime, sa isi arate adevarata personalitate, sa ajute si sa se ajute.

1 are si conotatii negative: impreuna cu originalitatea si optimismul pot aparea si exploziile, izbucnirile, conflictele care au mocnit prea mult pentru a mai putea rezista sa fie tinute sub pres. Pot aparea probleme in dragoste, iar cetatile ei vor fi mai greu de cucerit. Viata amoroasa va ocupa un loc secundar, prioritate avand cea profesionala, unde lucrurile vor sta de minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top