Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cel mai puternic semn ca te insala

Cel mai puternic semn ca te insala. Constati ceva ciudat in comportamentul iubitului tau? Semne ca esti o femeie inselata sunt multe, insa care dintre ele este cel mai puternic, cel pe care poti sa te bazezi 100% cand vrei sa tragi trista concluzie?

Semne ca esti o femeie inselata:

1. VINE TARZIU ACASA

Daca obisnuieste sa ajunga ceva mai tarziu acasa de la munca decat pana acum, este clar ca ascunde ceva.

2. NU ITI MAI ACORDA ATENTIA DE LA INCEPUT SI NICI COMPLIMENTE

Daca nu te mai dragaleste cu complimente, nu vrea sa fie mereu in preajma ta, este clar ca s-a schimbat ceva in mintea lui. Nu te mai vede femeia vietii sale si este foarte probabil ca si-a gasit pe alta.

CITESTE SI: Lectie SURPRINZATOARE pe care bunica i-a dat-o nepoatei sale ce a a fost INSELATA

CITESTE SI: Toti O APLAUDA! Uite ce a facut aceasta femeie dupa ce a fost inselata!

3. NU TE MAI SCOATE IN ORAS

Brusc realizezi ca vrea sa iasa doar cu prietenii lui si pe tine te ignora. Nu este clar ca aceste iesiri cu prietenii sunt suspecte?

CEL MAI PUTERNIC SEMN CA TE INSEALA ESTE, INSA, ALTUL…

Fricile si suspiciunile unei femei sunt mereu fondate pe ceva. Asadar, cel mai puternic semnal ca iubitul iti este infidel este tocmai intuitia ta. Mai multe studii arata ca sintagma de „intuitie feminina” nu este doar o expresie speculata de gura lumii, in special de presa.

Dupa cum scrie Quintonic, femeile simt aproape intotdeauna cand ceva in neregula se intampla in jurul lor, putand sa isi dea seama fara sa faca niciun tip de investigatie.

Se spune ca aceasta calitate este innascuta la femei. Nu de alta, dar aceleasi studii ale psihologilor americani despre care scriu cei de la Quintonic arata ca femeile isi pun mai multe intrebari decat barbatii si nu trateaza relatiile de dragoste din punct de vedere superficial.

In momentul in care o femeie isi pune intrebari despre persoana iubita si acestea se confirma pas cu pas, fara a primi raspunsuri concrete de la cel de langa ea, este clar ca la mijloc este vorba despre o relatie in afara perechii.

Sursa foto: hodsonpi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top