Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai puternic tratament pentru călcâie crăpate. În numai câteva zile vei avea din nou picioarele fine

Frumusete

Cel mai puternic tratament pentru călcâie crăpate. În numai câteva zile vei avea din nou picioarele fine

În timpul verii, mai ales, o mulțime de persoane se confruntă cu probleme ale picioarelor. Fie că este vorba despre picioare urât mirositoare sau de călcâie crăpate, aceste probleme sunt greu de acceptat pentru multe persoane.

Pentru că este sezonul în care picioarele pot fi libere și trebuie să arate foarte bine, îți prezentăm un remediu complet natural pe care îl poți încerca și tu acasă. Nu te costă nimic, ingredientele le ai deja în bucătărie și în trusa personală, iar în decurs de o săptămână vei vedea niște schimbări uimitoare ale picioarelor tale. Vor deveni din nou fine și catifelate și vei putea purta papucii sau sandalele favorite.

Iată de ce ai nevoie pentru acest tratament:

4-5 litri de apă caldă

3 linguri de bicarbonat de sodiu

o piatră ponce

cremă

ulei de lavandă.

Citește și: De ce e bine să faci baie la picioare cu foi de dafin. Efecte uimitoare în doar câteva minute

Se pune apa într-un lighean și se adaugă bicarbonatul de sodiu, precum și câteva picături de ulei esențial de lavandă. Uleiul nu este obligatoriu să fie adăugat, însă are proprietăți antibacteriene foarte bune care ajută la curățarea eficientă a picioarelor. De asemenea, dacă dorești, poți adăuga și câteva picături de ulei de arbore de ceai, pentru un tratament mai rapid sau de ulei de mentă.

Iată cum poți face o mască pentru călcâie crăpate

Amestecă bine apa până se dizolvă bicarbonatul și stai cu picioarele în acest amestec timp de 20 de minute. Cu o perie curată sau cu o piatră ponce, freacă bine picioarele și apoi aplică o cremă puternic hidratantă sau ulei de cocos, pune-ți niște șosete și lasă să acționeze peste noapte. Repetă acest proces de două ori pe săptămână, iar rezultatele vor apărea imediat.

Pentru cei care se confruntă cu piele extrem de crăpată, se poate face o pastă din apă și bicarbonat, se freacă ușor pielea cu acest amestec și apoi se clătesc bine cu apă.

Iată și o altă mască eficientă pentru picioare:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top