Connect with us

Revistateo.ro

Cel mic parca ar vrea sa mearga Lucruri pe care sa le iei in considerare inainte sa il pui intr-un premergator

Stil de viata

Cel mic parca ar vrea sa mearga? Lucruri pe care sa le iei in considerare inainte sa il pui intr-un premergator

Viata nu e ca in filme, in niciun caz. Bebe nu se trezeste intr-o dimineata cu mult mai devreme decat de obicei si nu se ridica subit singur, in doua picioare, alergand spre tine, parca fiind personajul principal al unui film, a carui secventa este in reluare.

Nu, in niciun caz. Pana cand bebe merge singur, multi parinti decid sa cumpere un premergator.
Exista, intr-adevar, doua tabere atunci cand vine vorba despre folosirea unui premergator. Dar daca faci parte din cea “pro” si vrei ca cel mic sa exploreze in voie casa, atunci iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa achizitionezi un premergator si inainte de a incepe toate pregatirile aferente din casa (bebe va zburda liber cu un premergator, e important ca el sa nu se raneasca in timpul plimbarilor cu el):

  • Un premergator trebuie sa fie suficient de lat, astfel incat bebe sa nu ajunga in locuri in care ar putea sa ramana blocat. Stiti voi, curiozitatea te poate bloca uneori si e nevoie sa fie luate cateva masuri inainte.
  • Specialistii recomanda ca bebe sa nu mearga in premergator mai mult de 15 minute pe zi. Nu exagera, asadar, cu el.
  • Rotile unui premergator trebuie sa fie antiderapante si sa aiba un reductor de viteza. Asa evitati accidentele neplacute in care bebe isi ia prea multa viteza din cauza entuziasmului de care da dovada.
  • Alegeti un premergator Cel mic va creste si nu e deloc rau ca si un premergator sa creasca cu el.
  • Optati pentru un premergator care se poata plia, mai ales daca nu beneficiati de mult spatiu in casa.
  • Pentru ca cel mic sa fie in siguranta, alegeti un premergator cu o structura solida, dar usoara, astfel incat cel mic sa il poata manevra fara nici cea mai mica problema, dar sa nu se poata rasturna in timpul explorarii casei.
  • Inainte sa il puneti pe cel mic in premergator, asigurati-va ca spatiul in care urmeaza sa mearga este sigur, ca nu exista colturi, obiecte ascutite, mese, dulapuri, obiecte care pot fi inghitite. Bebe e curios si pot avea loc accidente neplacute din cauza unei mici neatentii.
  • Mai mult decat atat, in camera unde bebe se plimba dragalas in premergator, nu trebuie sa existe covoare de care sa se impiedice, iar premergatorul sa se rostogoleasca.

Nu a spus nimeni ca este usor sa ai un copil mic, mai ales atunci cand el incepe sa fie curios si sa vrea sa descopere totul el. Doar el si numai el. Daca vrei sa cumperi un premergator pentru cel mic, la Noriel vei gasi oferte pe placul tau, care sigur iti vor face cu ochiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top