Connect with us

Revistateo.ro

Cele 12 nume de la FERMA VEDETELOR

Stiri

Cele 12 nume de la FERMA VEDETELOR

Din martie, românii vor avea un nou reality-show cu vedete, după deja cunoscutul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și anume Ferma vedetelor. 12 vedete din mai multe domenii vor trăi timp de trei luni izolate, în condiții de trai de acum 100 de ani.

Începând din luna martie, telespectatorii vor fi martorii vieții la fermă, într-un show spectaculos transmis de luni până joi de la 20:30. Emisiunea va fi prezentată de Iulia Vântur, cele 12 vedete fiind inițiate pe de altă parte de un Mentor al Fermei, adică un fermier de-o viață întreagă. Mentorul îi va testa frecvent pe fermieri pentru a vedea dacă își merită titlul de agricultori sau îngrijitori de animale.

CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, APROAPE MUȘCAT DE SCORPION

Cele 12 nume de la Ferma vedetelor sunt:
ȘTEFAN STAN
„Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că-mi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu şi, cu cât voi sta mai mult la fermă, cu atât va fi mai dificil”, scrie adevărul.ro

AUGUSTIN VIZIRU
Cunoscut în telenovelele de la Acasă TV, Augustin, fratele fostului solist de la Gaz pe Foc (Lucian) spune că a acceptat să participe la această emisiune deoarece îi place competiția.

VICA BLOCHINA
Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă participă la un nou reality-show în care va trebui să facă față muncii de jos. Vedeta spune că e curioasă dacă după ce va părăsi ferma va vedea viața cu alți ochi sau va rămâne aceeași persoană.

OANA RADU
Adele de România, cântăreața descoperită la „Vocea României” care a cunoscut culmea succesului cu hit-ul „Tu” nu se gândește la marele premiu ci la buna înțelegere cu colegii ei din fermă.

DIMA TROFIN
Actorul din „Pariu cu viața” mărturisește că imediat ce a aflat de acest proiect s-a documentat pe Internet despre ce se întâmplă de fapt la fermă, fiind extrem de entuziasmat.

Alte vedete care participă în concurs: Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulesc, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top