Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele 2 ingrediente care te scapa de calcaile crapate

Una dintre maile batai de cap, mai ales pe perioada verii, este tratarea calcailor crapate. Calcaile au tendinta sa devina uscate mai ales daca nu primesc suficient aer in sandalele tale si daca circuli des prin praf. Doua ingrediente pe care cu siguranta le ai in dulapul din bucatarie te pot scapa de aceasta problema de sanatate.

O jurnalista a site-ului bodyrock.tv a incercat un experiment care implica otetul alb distilat si apa de gura. Sceptica din fire, femeia a vrut sa afle daca este adevarat ca va scapa de calcaile crapate sau este o simpla baliverna citita de ea pe Internet. Rezultatul a surprins-o atat de mult incat a postat o fotografie cu propriile ei picioare pentru a le demonstra cititorilor ca pot face si ei la fel.

Reteta cuprinde urmatoarele ingrediente:
1. 1 cana de otet alb distilat
2. 1 cana de apa de gura
3. 2 cani de apa curata

CITESTE SI: Scapă de problema călcâielor crăpate cu doar 5 lei!

Se amesteca ingredientele de mai sus intr-u lighean. Tineti picioarele timp de 15 minute in acel lighean, pana calcaile se inmoaie suficient de repde si aspectul grunjos al acestora dispare.

O alta metoda pentru a scapa de pielitele inestetice si crapaturile dureroase este folosirea smantanii si a cartofilor pe zona cu probleme. Unge-ti calcaile cu smantana proaspata si apoi leaga-te cu un material subtire pentru ca smatana sa nu se scurga (poti folosi, daca nu ai un tifon mai slab la indemana, o soseta subtire).

CITESTE SI: 3 sfaturi pentru picioare sănătoase gata de vară

De asemenea, daca vrei sa reduci durerile insuportabile cauzate de crapaturile din calcai, aplica felii de cartofi cruzi pe suprafata ‘deteriorata’ si vei vedea cum amidonul din aceasta leguma isi va face efectul in doar 30 de minute.

Sursa foto: divahair.ro, antena3.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top