Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele 3 zodii afectate de ECLIPSA DE SOARE. Două descoperă adevăruri dureroase, una își schimbă viața

3 zodii sunt afectate de eclipsa de Soare de astăzi, 21 august, iar efectele se vor vedea în timp. Două dintre ele descoperă câteva lucruri tulburătoare, adevăruri ascunse, iar una are ocazia sa înceapă totul de la zero.

ZODII AFECTATE DE ECLIPSA DE SOARE

Cele două zodii care vor afla o serie de lucruri neașteptate despre oamenii în care au avut încredere sunt Săgetătorul și Scorpionul.

Scorpionul își restabilește relațiile de prietenie și face un pas important în deslușirea unor situații prin care a trecut la începutul anului. Acest nativ de apă face progrese din toate punctele de vedere și se va remarca destul de tare, având o nouă atitudine în societate.

Are șansa să își găsească energia în lucruri mărunte, să le facă față celor din jur cu spontaneitatea sa.

Săgetătorul, ceva mai sensibil de fel, va avea un șoc atunci când va descoperi că persoane pe care le-a considerat extrem de apropiate îl trădează.

CITEȘTE ȘI: A sosit ziua cea mare. Eclipsa de Soare vine cu EFECTE SIGURE. Ce avertizează oamenii de știință

De cealaltă parte, nativul Fecioară are o ocazie cum nu a visat în viața sa. Își va schimba complet viața din toate punctele de vedere. Primește câteva telefoane salvatoare de la persoane despre care doar a auzit, însă despre a căror competențe cunoștea foarte multe. Și din punct de vedere amoros, acest nativ poate respira ușurat.

1 Comment

1 Comment

  1. Doina Dumitrascu

    2017-08-21T12:16:32+03:00 at 2017-08-21T12:16:32+03:00

    Mai cretinilor ! Ziaristi de doi bani, mereu in goana dupa senzational, nu aveti pic de rusine ? Caci, de deontologie profesionala nu poate fi vorba… si nici nu pot crede ca sunteti atat de prosti astfel incat sa nu avrti habar de limba materna… „Andreea Marin …. are cancer de col uterin ….” Cine are cancer ?! Renuntati la aceasta nobila profesie daca sunteti si ticalosi si manipulatori si prosti !!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top