Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Cele 4 zodii care fac bani din piatră seacă luna asta

4 zodii au talentul de a face bani din piatră seacă, iar luna asta e bine să profite de oportunitățile incredibile cu care se vor întâlni.

Cele 4 zodii care fac bani cât ai pocni din degete luna asta

PEȘTI – Nativul Pești are suficientă imaginație și știe în ce să investească astfel încât să nu iasă pe minus.

Este un afacerist desăvârșit, știe cum să își calculeze bugetul astfel încât să aibă bani și de distracție și tocmai de aceea poate sta liniștit.

Luna asta vor veni bani din toate părțile, asta pentru că și-au dat tot interesul și au depus eforturi uriașe să îi obțină.

TAUR – Nativul Taur a încheiat anul 2017 pe minus (cheltuielile cu sărbătorile i-au venit de hac), însă iată că jumătatea acestei luni schimbă acest trend negativ din buzunarele sale.

Taurul va avea ocazia să demonstreze că nu stă degeaba, că nu muncește pe nasturi și că este în stare să adune mici averi într-un timp relativ scurt.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici: Horoscop european pentru 2018. Ce ne așteaptă în noul an

VĂRSĂTOR – Nici Vărsătorul nu se poate plânge de situația sa financiară în prima lună a acestui an. În cazul lui, banii vor proveni sub diferite forme: ba din cadouri, premii câștigate, bunuri recuperate, bonuri de masă etc.

Vărsătorul are o lună favorabilă din punct de vedere financiar. Totul se schimbă în bine mai ales începând cu data de 12 ianuarie, adică de săptămâna viitoare.

LEU – Acest nativ de foc nu poate concepe ce înseamnă să aibă o viață modestă. Luna aceasta are parte numai de bucurii.

Călătorește mult pe bani puțini și primește bonusuri pentru treburi realizate în anii anteriori. S-a tot plâns în 2017 că nu îi este apreciată munca, însă iată că din acest an lucrurile se schimbă. Roata se întoarce!

Poate vrei să citești și: Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018

Mai mulți nativi au șanse să își găsească marea dragoste până la finalul acestei luni. Alți nativi, în schimb, vor face adevărate castinguri pentru a-și da seama lângă cine trebuie să stea.

Berbecii au parte de tot ce își doresc din punct de vedere sentimental. Vor face o serie de schimbări fundamentale în viața lor. Vor întâlni persoane deosebite și vor flirta mult.

Taurii sunt extrem de preocupați în această lună de latura profesională, fapt pentru care vor neglija destul de mult viața amoroasă.

La Gemeni, situația devine ceva mai complexă din multe puncte de vedere. Acești nativi vor cunoaște persoane importante. E posibil ca unii dintre Gemeni să se cupleze cu persoane publice sau să dezvolte un soi de atașament față de o vedetă.

Racii vor continua pe aceeași linie din punct de vedere amoros pe care au fost și în anul 2017. Acești nativi au parte numai de bucurii.

Leii și Fecioarele vor avea motive serioase de bucurie. Cu dragostea vor sta mai bine ca niciodată, în special Fecioarele. Leii vor fi ceva mai rezervați în a începe relații noi, iar cei care nu sunt implicați în vreuna se vor limita doar la aventuri de-o noapte.

Balanțele au și ele motive de fericire. Vor fi complimentate de persoanele cu care tatonau terenul iubirii de la o vreme încoace.

Scorpionii, pe de altă parte, au serioase motive de îngrijorare. Gelozia lor poate duce la rupturi în relație, iar micile despărțiri și împăcări de-o zi se pot transforma într-o despărțire definitivă.

Săgetătorii vor fi în lumea lor. Vor avea parte de tot ceea ce își doresc în perioada următoare. Finalul lunii îi va prinde în brațele persoanei iubite. CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPUL AMOROS CU UN CLICK AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top