Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele 4 zodii care nu impun RESPECT. Vezi daca te afli printre ele

Respectul este un sentiment de stima, de consideratie sau de pretuire deosebita fata de cineva, tocmai de aceea, acest lucru este foarte greu de obtinut. Desi respectul este un lucru pe care o persoana il dobandeste in timp, prin actiuni si gandire, uneori si semnul zodiacal joaca un rol major in ceea ce priveste acest aspect.

Exista anumite zodii care oricat ar incerca, indiferent de comportament, nu pot atrage alte persoane si nu le pot impune respectul. Vezi mai jos care sunt acestea.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 BANI pentru TOATE ZODIILE

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

Taur
Cei nascuti in aceasta zodie au o fire altruista, sunt darnici si foarte atenti cu cei care se afla in jurul lor. Sunt dispusi sa faca oricand sacrificii pentru ceilalti si pentru binele acestora. Tocmai din aceasta cauza, sunt deseori etichetati ca fiind naivi si niciodata nu au parte de respectul care li se cuvine, astfel incadrandu-se in topul celor 4 zodii care nu impun respect. Nativul acestei zodii este linistit, tolerant si ar face orice pentru bunastarea celor aflati in jurul sau. Nu va obiecta daca cineva are o parere gresita despre el sau daca nu are parte de respect, dar in momentul in care te astepti cel mai putin, va disparea din viata ta, pentru ca va simti ca nu il cunosti absolut deoloc si nu il poti intelege. Are convingerea ca fiecare persoana detine o putere pe care trebuie sa o impuna in orice imprejurare, deoarece puterea se afla in interiorul lor.

Fecioara
Alt nativ care face parte din aceasta categorie este Fecioara. Ea are foarte multe lucruri de obiectat la persoanele care se afla in jurul ei, astfel incat ceilalti nu o mai asculta si nu ii mai dau atentie. Este mereu dificila, incomoda, iar un astfel de caracter nu poate fi tolerat prea mult deoarece starneste mai degraba neintelegeri, decat respect din partea celorlalti. Oamenii din jurul sau o vor asculta si se vor supune intr-o oarecare masura, dar nu vor depune eforturi pentru a o impresiona. Acest tip de persoana este evaluata ca fiind sacaitoare, pisaloaga si va ajunge sa fie evitata de ceilalti. Din acest motiv, este una dintre zodiile cel mai putin respectate de ceilalti. Pentru o buna intelegere cu cei din jur, nativii in fecioara ar trebui sa faca un minimum de efort pentru a empatiza cu ceilalti si sa fie mai maleabili daca doresc sa fie respectati.

Sagetator
Sagetatorul este un fel de Dionis, zeu al petrecerilor, mereu aflat in centrul atentiei. Are o energie debordanta, este exuberant, ii place sa socializeze, sa isi faca noi cunostinte si sa aiba parte de cat mai multe experiente noi si captivante. Nu necesita functii cu statut important sau bani, ci de trairi care sa ii ramana intiparite in memorie toata viata. Privind astfel lucrurile, sagetatorul pare lipsit de aspiratii sau ambitii, iar cei din jurul sau au impresia ca el fuge de raspunderi. Este dificil pentru o astfel de persoana sa impuna respect, deoarece toti din jurul lui il cred infantil. Ideal ar fi ca nativii in aceasta zodie sa incerce sa gaseasca un echilibru intre serviciu si timpul liber, fara sa mai ia decizii importante pe moment. Sagetatorii au potential de a ajunge foarte departe, doar daca se concentreaza putin si se inarmeaza cu mai multa rabdare.

Pesti
Cel nascut in zodia Pesti este un visator, mai tot timpul cu capul in nori si avid sa-si duca traiul dupa propriile legi. Deoarece se axeaza foarte mult pe propriile trairi, nu isi da interesul sa satisfaca pe nimeni din jurul sau si nici nu se va da peste cap pentru a impresiona pe cineva sau a se face remarcat. Este o persoana intensa, emotiva si foarte inteligenta, dar din pacate, nu multa lume empatizeaza cu el. Majoritatea il considera credul, nestiutor si de multe ori, nici nu il baga in seama. Exista ocazii in care inteligenta si filozofia unui nativ in Pesti pot uimi, insa majoritatea oamenilor prefera sa ramana la prima impresie pe care si-au format-o despre cei nascuti in aceasta zodie.

Tu esti nascut in una din cele 4 zodii care nu impun respect? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. Alexandru

    2015-11-19T19:32:04+02:00 at 2015-11-19T19:32:04+02:00

    >Exista anumite zodii care oricat ar incerca, indiferent de comportament, nu pot >atrage alte persoane si nu le pot impune respectul.

    E o prostie, nici poveste de asa ceva. Sunt contraexemple cu gramada din categoria personalitatilor si chiar eu am in familie un caz fericit. Deci …

  2. radita guguci

    2015-11-19T21:19:41+02:00 at 2015-11-19T21:19:41+02:00

    Sant zodia scorpion as vrea sa stiu mai multe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top