Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Cele 5 semne că nu ar trebui să te măriți… și e mai bine așa

Căsătoria nu este obligatoria, mai ales dacă simți că nu ești pregătită de acest pas. Îți prezentăm cinci argumente care te pot convinge că nu e nicio dramă dacă nu te măriți și poate că e mai bine așa.

Cele 5 semne că nu ar trebui să te măriți

  • 1. Dacă nu ești o tradiționalistă

Dacă singurul argument pentru care vrei să te măriți este pentru că nu ai respecta o tradiție, înseamnă că nu asta te face fericită cu adevărat.

Analizează bine ce vrei de la viața ta în raport cu ce vrea gurii lumii, chiar dacă e vorba de niște obiceiuri înrădăcinate.

  • 2. Dacă ai impresia că un certificat de căsătorie e o garanție a iubirii voastre

Crezi că dacă primești certificatul de căsătorie vei avea garanția că nu vă veți mai despărți niciodată? Asta înseamnă că nu ești foarte sigură de relația ta și ai nevoie de o certificare a acesteia.

CITEȘTE ȘI: Zodia masculina dupa care sunt topite toate femeile

5 tipuri de femei cu care barbatii refuza sa se insoare

Relațiile nu sunt bazate pe documente și nici pe jurăminte făcute unul față de celălalt, ci pe experiențele petrecute împreună, pe moment în care să vă dovediți încrederea reciprocă.

  • 3. Dacă vrei să scapi de statutul tău civil ca să închizi gura lumii

Multe femei se mărită ca să nu rămână nemăritate. Dacă toate prietenele tale sunt deja căsătorite și au o familie și asta te macină, s-ar putea ca altceva să fie cauza acestei dorințe.

Lipsa iubirii de sine poate duce la astfel de frustrări. Gândește-te ce te face cu adevărat fericită.

  • 4. Dacă ești o femeie independentă

Sunt multe femei independente care sunt căsătorite, însă această independență trebuie s-o respecte și partenerul tău de viață.

Dacă sunteți mereu la cuțite și este posesiv ori nu îi place ce înțelegi tu prin a fi liberă, nu e cazul să te legi la cap degeaba.

  • 5. Dacă te consideri cu adevărat liberă

Acest argument le însumează pe toate cele patru de mai sus. Dacă ești mulțumită de viața ta așa cum ești și consideri că nu căsătoria e ceea ce îți lipsește cu adevărat, nu face acest pas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top