Connect with us

Revistateo.ro

Cele 7 miracole ale uleiului de argan

Cosmetica

Cele 7 miracole ale uleiului de argan

Apare in reclamele de la televizor, in revistele pentru frumusete, auzi in plafaruri despre el: uleiul de argan este noua vedeta a secolului, o adevarata comoara pentru femeile care vor sa devina frumoasa.

Uleiul de argan este obtinut din arborele argan care creste doar in anumite locuri din Maroc, fapt pentru care este atat de pretios. Iti prezentam 7 miracole ale acestui ulei, care l-au facut atat de popular printre femei

1. Combate imbatranirea pielii. Uleiul de argan este bogat in vitamina E si neutralizeaza radicalii liberi. Poti face un masaj in zona coapselor sau pe picioare, pe umeri sau pe brate, folosind ca lotiune de masaj uleiul de argan. Fa acest masaj de cateva ori pe saptamani, cate 10 minute sedinta, pentru a combate imbatranirea celulelor prea devreme.

VEZI SI: ALTE MINUNI ALE ULEIULUI DE ARGAN

2. Uleiul de argan poate fi folosit pentru a-i reda parului tau elasticitatea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te speli cu el pe cap. Maseaza bine scalpul cu ulei si apoi clateste-te cu apa calduta.

3. Daca nu ai lotiune antibronzanta, poti folosi uleiul de argan. Acesta este foarte bun in protectia impotriva razelor ultraviolete.

4. Uleiul de argan este bun si pentru tenurile afectate de acnee sau psoriasis. Freaca-te incet in zona cu acnee timp de cateva minute si lasa uleiul acolo sa isi faca efectul.

5. Daca unghiile tale sunt fragile, poti folosi ca tratament pentru intarirea acestora ulei de argan combinat cu putina zeama de lamaie.

6. Il poti folosi pentru diferite masti de fata pe care le poti prepara la tine in baie. Amesteca uleiul de argan cu oricare dintre urmatoarele: avocado, banane, miere sau iaurt.

7. Daca ai cicatrici sau inflamatii, aplica in zona afectata ulei de argan. Acest „aur lichid” reduce inflamatia si asigura o protectie a pielii impotriva infectiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top