Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cele 7 oglinzi ale sufletului tau iti arata de ce te inconjori de anumiti oameni si de ce nu ii suporti pe altii

In cultura iudaica, fiecare suflet are 7 oglinzi care determina relatiile interpersonale. In functie de oglinzile sufletului nostru ne intelegem mai bine cu anumite persoane si mai prost cu altele.

Cele 7 oglinzi ale sufletului tau:

1. OGLINDA ESENTEI NOASTRE

Prima dintre oglinzi este cea care reflecta cine suntem, de fapt. Aceasta oglinda vorbeste despre cele mai mari suferinte ale noastre cat si despre nerealizarile din viata noastra.

2. OGLINDA JUDECATII

Cea de-a doua oglinda se numeste oglinda judecatii. Reprezinta toate situatiile in care ne simtim nesiguri, toate acele lucruri fata de care avem sentimente mult prea puternice. Aceasta oglinda ne indeamna la ratiune.

CITESTE SI: Cum sa fii fericit si sanatos avand grija de chakrele tale cu ajutorul unor afirmatii-cheie

CITESTE SI: Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

3. OGLINDA ESECURILOR

Fiecare om are in spate esecuri. Fiecare persoana a pierdut fiinte dragi, bani sau trenuri importante in viata. Aceasta oglinda deschide calea spre curaj, dragoste si bunavointa.

4. OGLINDA CELEI MAI PUTERNICE IUBIRI

A patra oglinda care ne contureaza personalitatea simbolizeaza cea mai adanca iubire din viata noastra. Nu trebuie sa fie neaparat prima iubire, ci acea relatie care ne-a facut invatat cele mai multe lucruri in viata.

5. OGLINDA PARINTEASCA

Alegem prieteni care seamana cat mai bine cu tiparul familiei noastre. Daca o admiri pe mama ta sau il aprecizi intr-un mod fara de pret pe tatal tau, vei cauta persoane care sa iti ofere cate ceva din caracteristicile parintilor tai.

6. OGLINDA OBSTACOLELOR

Ne propunem idealuri marete. Tu si eu ne dorim sa cucerim lumea, sa ne indeplinim cele mai puternice visuri. Pentru asta, suntem supusi mai multor provocari/ obstacole, in functie de telul ales.

7. OGLINDA PERCEPTIILOR

Aceasta este oglinda care ne determina sa actionam cel mai mult in societate. Ne purtam cu cei din jur asa cum se poarta si ei cu noi. In functie de parerea pe care o avem despre noi, alegem sa ne comportam astfel cu oamenii. Se spune ca felul in care gandim este mai important decat orice plan ne-am face.

Schimbarea lumii sta in modul in care privesti lucrurile. Asadar, gandurile pozitive vor atrage energii si evenimente benefice in viata ta, in timp ce cele negative te vor expune unor situatii si mai greu de trecut.

Sursa foto: glogster.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top