Connect with us

Revistateo.ro

Cele 8 sentimente care îți fac ziua!

Stiri

Cele 8 sentimente care îți fac ziua!

Ne aflăm într-un moment al anului, când, mai mult decât niciodată, avem nevoie de multă energie. Întrucât luna decembrie este luna depresiei, ne-am gândit să scoatem de la naftalină niște arme care sunt mereu acolo pentru a lupta pentru fericire. Îți spunem mai jos care sunt cele 6 sentimente și trăiri care pot oricând să te revitalizeze într-un anotimp rece și friguros.

1. Dorește-ți ceva bun în fiecare zi. Dacă te trezești în fiecare dimineață doar cu o listă de sarcini în cap pe care crezi că nu le vei duce la bun sfârșit, încearcă să îți propui și ceva benefic pentru tine. De exemplu, gândește-te că azi ai putea să mergi la film, după ce îți termini treaba. Ai deja un motiv pentru care merită să depui toate eforturile.

CITEȘTE ȘI: ANXIETATEA – CAUZE, SIMPTOME, VINDECARE

2. Ajută-i pe ceilalți. Să ajuți pe cineva din familie, pe prietenii tăi sau chiar și persoane cu care nu ai o relație specială poate rezulta gratificant și energizant.

3. Bucură-te de succesul celorlalți. Gândește-te la cel puțin 3 persoane cu care nu ai vorbit de mult și cât de mult au evoluat în ultima perioadă. Trebuie să crezi că și tu poți face asta.

4. Înconjoară-te de persoane radiante. Nu te înconjura niciodată de acei vampiri energetici, care toată ziua se vor plânge cât de dură este viața lor, te vor molipsi și ai putea să pierzi foarte ușor din vedere aspectele frumoase ale vieții.

5. Spune adevărul. Nu există nimic mai sufocant atunci când cineva te întreabă un lucru și nu știi ce să faci. Adevărul te eliberează și nu mai trebuie să fugi mereu cu minciunile la tine de confruntările care oricum vor avea loc.

6. Ascultă, nu judeca. Încearcă să asculți persoanele din jur și nu trage concluzii după prima frază sau prima silabă scoasă pe gură. Dacă vei demonstra că empatizezi cu problemele celor din jur, amândoi vă veți uni forțele și vă veți ajuta reciproc.

7. Iartă, uită și nu lua în calcul varianta răzbunării. Persoanele fericite sunt cele care știu să trăiască fără resentimente. Toți am fost răniți cel puțin o dată, dar este important să știm să trecem peste.

8. Salută și zâmbește. Un simplu salut de bună dimineața spus colegilor la locul de muncă înseninează orice zi mohorâtă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top