Connect with us

Revistateo.ro

Cele 8 senzatii ciudate pe care le au tot mai multi oameni

Stil de viata

Cele 8 senzatii ciudate pe care le au tot mai multi oameni

Traim intr-o lume in continua schimbare. Ne incearca senzatii ciudate in fiecare zi, insa in ultimii ani, tot mai multi oameni de pe planeta se simt straini si realizeaza ca oricat de multe lucruri ar invata despre lume nu stiu nimic.

„Simptomele” inexplicabile (?)

Oameni de toate varstele, din toate categoriile sociale au parte de cateva senzatii ciudate in ultimii ani. Este vorba despre niste simptome care nu au legatura cu starea fizica, ci cu cea sufleteasca.

Cele 8 senzatii stranii. Tu cu care te-ai intalnit?

1. Nevoia de a dormi cat mai mult in timpul zilei. Pe vremea bunicilor nostri, oamenii munceau toata ziua fara sa oboseasca la fel cum o facem noi, oamenii actualizati cu tehnologia. Cu toate ca dezvoltarea tehnologica ar trebuie sa ne ajute, sa ne faciliteze anumite activitati, se intampla contrariul. De ce sunt oamenii tot mai obositi?

2. Pofta crescuta de dulce. Multi oameni se plang ca nu mai au pofta de mancare, iar cei mai multi dintre tineri nu au idee ce gust are supa de pui sau tocanita de legume facute candva de bunicii nostri. Nevoia stridenta de a consuma zahar poate fi explicata plin lipsa energiei in timpul zilei.

3. Auzim sunete ciudate. Multe persoane se plang ca aud sunete ciudate fie in miezul noptii, fie ziua, cand se concentreaza foarte atent asupra unui lucru. In ultimii ani au aparut videoclipuri si materiale audio pe Internet cu sunetele suprinse de oameni din toata lumea: unele se aud venind din pamant, altele parca vin din cer.

4. Mirosul s-a intensificat. Simtul mirosului a devenit foarte puternic, incat multa lume sustine ca poate mirosi lucruri fine de la distante mari.

5. Senzatie ca traim intr-un Matrix. Tot mai multe persoane, in special tinerii, cred ca traim intr-un film, ca tot ce se intampla in lume este o iluzie, un joc pe calculator.

O lume depresiva

6. Tot mai multe conflicte interioare. Oamenii au ajuns sa fie tot mai nemultumiti de ei insisi. Cazurile de depresie au crescut foarte mult in ultimii ani, iar cifrele prevazute pentru anul 2030 sunt alarmante. Depresia va fi afectiunea numarul 1 de pe planeta, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.

CITESTE SI: Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

7. Senzatii ciudate ale corpului. Multi dintre noi avem frisoane, facem febra sau ne dor anumite parti ale corpului fara ca aceste simptome sa fie musai insotite de vreo boala. Multi oameni racesc fara sa raceasca, de fapt.

8. Senzatia ca suntem urmariti. Tot mai multi oameni cred ca sunt urmariti non-stop, ca cineva stie mereu ceea ce facem. Oare de ce?

1 Comment

1 Comment

  1. ioan horia

    2017-02-11T14:17:12+02:00 at 2017-02-11T14:17:12+02:00

    Cele mai plauzibile explicatii
    Pentru nevoia de dulce: e semn ca tot mai multe persoane sunt infectate cu candida,tocmai datorita alimentatiei moderne care a facut sa se inmulteasca exploziv candida care se gaseste in mod natural in tubul digestiv normal.
    Pentru oboseala: pe langa ritmul modern de viata trepidant,mai intervine in ultimul timp un factor amplificator . intensificarea fara precedent a activitatii solare.Prea desele eruptii si ejectari de masa din coroana solara creeaza acei nori de particule numiti vant solar care se deplaseaza radial si pot bombarda planeta cu radiatii ucigatoare ce nu pot fi oprite in totalitate de campul magnetic terestru.Perturbatiile ce le provoaca in acest camp creeaza si tensiuni telurice si cutremure care la randul lor si ele se traduc prin perturbarea starii electrice a mediului ce provoaca somnolenta.Acelasi timp de somnolenta ce o resimtim inaintea unei furtuni cu tunete.
    Pentru sunetele stranii si puternice care vin de peste tot si de niciunde:Chiar daca ma considerati un aiurit,eu va spun frati ce va considerati crestini ca acestea seamana foarte mult cu trambitele ingerilor Apocalipsei.Alte explicatii sunt abracadabrante.Asa ca se impune ca individual fiimtele umane sa se opreasca din goana buimaca a mintii,sa-si faca un examen de constiinta si sa renunte la blestematiile chiar gandite de care vom da fiecare curand socoteala.Faptul ca tratati aceasta prevenire cu usurinta,sigur nu va va scuti.Si apoi,o viata traita in stari de spirit negative(si a face rau si mai ales pe ascuns este sigur o stare negativa),este o viata irosita.
    Pentru sensibilitate olfactiva crescuta.Probabil ca e o tendinta de a desvolta alergii.Asta are cauze multiple dar cred ca principale sunt viata plina de stresuri si mediul mult prea poluat.
    Pentru depresie.Vinovat e veacul in care traim si au trait si generatiile anterioare.Veac dominat de ateism si revolta pagana.Pierderea credintei este direct legata de recrudescenta depresiilor celor ce uita ca pana si respiratia vitala pentru orice fiinta,ne este patronata de Creator,si ca suntem protejati de EL in fiecare clipa.Contrastul intre aceasta realitate si starea noastra de continua rebeliune duce la depresie.Cat despre faptul ca individul se simte ca si cand ar fi tot timpul urmarit,aici intuitia este cea care chiar percepe acesta si trage un semnal de alarma.Traim vremuri cand chiar asa este.Adica in afara de faptul ca TATAL CERESC ne supravegheaza ca pe niste odrasle de pret si ne salveaza de necazuri mari si ca indivizi si ca societate,intervine tot mai mult si o supraveghere diavoleasca in scopuri diametral opuse:de a ne gasi slabiciunile,de a ne descoperi greselile ca pe baza lor,prin ispitire si santaj sa ne piarda sufletele.
    Pentru senzatiile de disconfort si durere in diferite parti ale corpului care nu au o cauza aparenta:Precum terra e expusa prin acele tot mai multe si tot mai mari gauri in stratul de ozon protector,corpurile noastre cam tot din aceleasi cauze sunt afectate.Campurile protectoare subtile care ne invelesc corpurile fizice se fragmenteaza si degradeaza,expunand organismul sanatos la agresiunile mediului.Aceste invelisuri cunoscute generic ca aura se degradeaza datorita factorilor fizici externi dar si obiceiurilor de viata gresite si nenaturale adesea impuse dinafara.Insa o mare influenta asupra integritatii si sanatatii aurei o are starea psihica.Mania,frica,agresivitatea,revolta,ura etc,degradeaza grav aura si pe urma corpul fizic se imbolnaveste.Pentru ca biocampul universal reactioneaza la orice incercare a oricarei fiinte de a-l degrada.
    Toate acestea nu sunt suficient de comunicate populatiei.Desigur ca spiritual starea asta de a incerca sa treci in derizoriu cauzele astea doar aparent nesemnificative,este creata de un spirit malefic,o forma gand foarte puternica careia unii ii spun diavol.Dincolo de toate tribulatiile vietii modene si de toate determinarile lumii materiale in care incercam sa nu ne innecam,formele gand din mentalul nostru exercita o influenta determinanta asupra esentei individului,adica supra sufletului sau.Psihologia de poimaine este invatatura Mantuitorului Iisus Hristos.De aceea multi nu o inteleg aziSi se pare ca tocmai pentru ca e divin de simpla iar noi ne asteptam la lucruri greu de priceput.Iar la cea mai mica ezitare,vine forma-gand malefica si-ti face vant de pe cararea cea ingusta.
    Iar daca nu credeti ce spune un ins insignifiant ca mine,cautati si cititi cartile unui inzestrat analist al psihismului uman,care se numeste Lazarev,Serghei Nicolaevici.Conteaza putin spre deloc de ce nationalitate este.Genii calauzitoare se nasc peste tot.Pacat doar ca sunt ignorati si atentia lumii e captata mai degraba de maleficul ce arunca praf in ochii oricui cu feeriile lui iluzorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top