Connect with us

Revistateo.ro

Cele doua zodii care incheie luna pe plus. Citeste sfatul zilei de 30 iunie 2016

Stiri

Cele doua zodii care incheie luna pe plus. Citeste sfatul zilei de 30 iunie 2016

Balanta si Berbecul termina luna pe plus, desi au avut parte de ceva emotii si obstacole pe care nu le credeau usor de depasit. Citeste sfatul zilei de 30 iunie 2016 pentru zodia ta.

ZODIILE CARE TERMINA LUNA PE PLUS
BERBEC

Se simte aer nou in casa ta si tot ce conteaza acum pentru tine este stabilitatea din interiorul caminului. Ai parte de o serie de surprize placute, deci bucura-te de viata. Numarul norocos al zilei: 7.

BALANTA

Pornesti la drum intr-o lumina noua. Problemele avute in ultima perioada sunt acum privite altfel de catre tine si asta e tot ce conteaza. Continua sa cauti solutii la fel de eficiente. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti mai ascunde visele, nu te feri sa speri la tot ce e frumos si incantator pentru inima ta. Bucura-te de fiecare moment si fa din existenta ta ceva unic. Numarul norocos al zilei: 13.

Horoscop tiganesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Horoscop sexual iulie 2016. Ce zodii preiau controlul in pat

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te mai stresa pentru lucruri fata de care nu ai nicio raspundere. Nu da vina pe tine pentru greselile altora pentru ca iti faci rau. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu raspunde tuturor capcanelor care ti se intind. Stii foarte bine ca nu ai cu ce sa schimbi comportamentul carcotas al celor din jur. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pornesti intr-o noua aventura si asta e cel mai important lucru pentru tine. Ai nevoie de ceva stabilitate emotionala si singurul mod in care o poti obtine este pornind proiecte noi. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top