Connect with us

Revistateo.ro

Cele două zodii de care trebuie să te ferești în luna martie. Sunt puse pe rele!

Horoscop Lunar

Cele două zodii de care trebuie să te ferești în luna martie. Sunt puse pe rele!

În luna martie, două zodii vor fi puse pe rele. Vor dori răzbunare, vor vrea să arate că au avut dreptate în anumite conflicte. Iată care sunt nativii cu care trebuie să te porți cu mănuși.

Una dintre cele două zodii care vor fi agitate toată luna martie este Taurul. Acest nativ va lua taurul de coarne în situații-cheie și se vor impune cu lejeritate.

Vor deveni imbatabili. Vor avea mereu argumentele la ei, iar cine îi va călca pe coadă se va arde teribil.

Acești nativi au învățat din anul trecut cum trebuie să îi atragă pe dușmani de partea lor, ba chiar să îi convertească în prieteni de nădejde.

Taurii vor fi foarte vocali, așa că este indicat să nu îi deranjezi cu observații răutăcioase, cu ironii și alte tactici care se pot întoarce împotriva ta.

Cealaltă zodie periculoasă în luna martie este Scorpionul. Acest nativ de apă scoate toate armele și face tot posibilul să câștige bătălii grele, și de data aceasta pe cinstite.

Scorpionii vor fi destul de periculoși pentru că vor intra în posesia unor informații secrete, informații cu care vor putea face mult rău dacă doresc.

Principalul lor scop în luna martie va fi să se impună în fața celorlalți, să câștige bani, iar pentru asta sunt capabili de multe lucruri.

Ca să te înțelegi bine cu Scorpionii în martie, va trebuie să le cânți puțin în strună, să îi lași să își vadă de treburile lor pentru că ei știu foarte bine ce fac.

CITESTE SI: Horoscopul pentru toată viața ta. Care este evoluția ta personală, conform zodiei tale

Dacă vrei să ai de câștigat, ai putea să îți oferi sprijinul și vei cunoaște într-un nativ Scorpion un adevărat om, un prieten care te va apăra cu dinții atâta vreme cât aveți interese comune și luptați pentru același țel.

Care sunt zodiile în prag de divorț în luna martie?

Berbecii stau bine la capitolul iubire. Nu vor exista probleme majore din punct de vedere comunicațional. Vor avea însă suficiente probleme la capitolul financiar care pot interfera sau perturba viața amoroasă.

Taurii și Gemenii vor avea niște probleme de natură emoțională, motiv pentru care se poate spune că un divorț ar fi o eliberare pentru sufletul lor.

Racii, în schimb, recâștigă încrederea partenerului prin o serie de gesturi și de cuvinte atent alese, spuse în momentele oportune.

Leii nu au deloc probleme în dragoste, ba chiar va înflori acest sector al vieții lor.

Fecioarele vor sta și ele bine, iar cele căsătorite ar putea pleca într-o escapadă romantică de Ziua Îndrăgostiților, de ce nu chiar într-o țară exotică.

Balanțele vor avea probleme majore în cuplu. Vor deveni irascibile, vor înțelege totul pe dos și asta le va aduce multe deservicii de imagine.

Scorpionii vor înflori și vor iubi ca în adolescență. Acești nativi s-ar putea căsători sau logodi de Dragobete.

Săgetătorii trebuie să clarifice și ei o serie de aspecte care țin de viața sentimentală. Apare furtuna în paradis.

Capricornii și Vărsătorii vor fi și ei cu capul în nori, asta pentru că se vor îndrăgosti iremediabil.

Peștii vor avea o lună liniștită. Toate problemele se vor clarifica. Acești nativi vor fi mai siguri pe ceea ce își doresc de la căsnicia lor și se poate spune că luna martie va uni perechile din care fac parte aceste semne zodiacale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top