Connect with us

Revistateo.ro

Nasterea naturala presupune un chin pe care multe femei si-l asuma. Cele mai amuzante lucruri spuse de femei cand au nascut au ajuns virale.

Inedit

Cele mai amuzante lucruri spuse de femei cand au nascut: ”Nu pot sa fac asta, o sa imi cada fundul”

Nasterea naturala presupune un chin pe care multe femei si-l asuma. Cele mai amuzante lucruri spuse de femei cand au nascut au ajuns virale.

Travaliul poate fi unul dureros pentru multe femei si nu vor sa isi aminteasca de aceasta experienta. Fara medicamente care sa le atenueze durerile, gravidele trec prin clipe chinuitoare, care le lasa rani adanci in memorie.

Multe femei care au nascut natural au declarat ca fost cea mai grea experienta prin care au trecut, insa ca totul a meritat pentru bebelus.

Atunci cand primesc si analgezice, unele femei reusesc sa ii amuze pe medici si pe personalul medical cu lucrurile pe care le spun.

Aceste povesti amuzante au fost stranse si sunt de-a dreptul hilare. Mai multe femei au spus lucruri amuzante atunci cand nasteau, datorita analgezicelor. Un efect secundar comun al tratamentului pentru ameliorarea durerilor este ingrosarea vocii femeilor. Multe dintre ele au spus pentru The Independent ca vorbesc precum Darth Vader.

Printre cele mai amuzante lucruri spuse de femei cand au nascut: „Avem nevoie de vagine mai bune”

Multe mame au povestit ca au avut halucinatii, iar unele dintre ele au vazut animale de ferma in timp ce cantau la cimpoaie. Cele mai amuzante sunt frazele pe care femeile in chinurile facerii le-au rostit.

”E prost facut, pur si simplu stii ca un barbat a avut ideea asta. Avem nevoie de vagine mai bune sau de medicamente mai tari“, a spus o femeie.

O alta femeie a devenit furioasa si i-a strigat asistentei sa nu mai cante pentru ca o enerveaza cand, de fapt, asistenta nu canta deloc.

O experienta asemanatoare a mai avut o alta femeie care auzea la radio melodia ”You’re Beautiful“, a lui James Blunt. Aceasta a crezut ca este artistul langa ea in camera. ”Spune-i sa nu mai cante, ma enerveaza, imi taie respiratia“, i-a spus ea partenerului.

„Nu mai vii langa mine in pat din nou pana cand nu ai vasectomie“, a spus o alta partenerului ei, la jumatatea sarcinii. Unele femei au recunoscut de fata cu parintii ca uneori folosesc droguri.

”Uau, e ca atunci cand fumezi iarba“, ”E mai bine decat consumul de cannabis“, „Asta e cel mai prost trip pe care l-am avut“, au zis unele femei. O alta a spus ca ar vrea sa pescuiasca macrou chiar atunci cu tatal ei. „Nu pot sa o fac! O sa imi cada fundul! O sa imi cada fundul!“, a zis o mama fix cand a nascut. Alte femei si-au dorit sa plece din sala de operatii in timpul nasterii. „Le-am spus moaselor ca pot sa faca ce vor ele, dar eu plec acum“, a zis o mama, in timp ce alta s-a enervat peste masura. „Tipam si spuneam: «Nu eu fac asta! Cine face asta?»“, referindu-se la contractiile involuntare.

Citestesi: GALERIE FOTO. Cele mai neinspirate constructii, realizate de „Dorel”

Femeile care au devenit mame pentru prima data si-au cerut scuze fata de mamele lor, in timpul nasterii, pentru ca le-au supus unui astfel de chin. Cel putin vor avea povesti amuzante de spus copiiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top