Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune idei pentru machiajul de sărbători

Machiaj

Cele mai bune idei pentru machiajul de sărbători

Este acea perioadă a anului când îți poți scoate la iveală toate trusele de make-up și poți încerca tot ce ți-ai imaginat. Rujul roșu și sclipiciul vor fi vedetele oricărei petreceri, așa că este cazul să te înarmezi cu răbdare și să exersezi machiajul pe care îl vei avea de Crăciun sau de Anul Nou. Iată câteva idei pe care să le iei în considerare!

După cum spuneam, rujul roșu este vedeta acestui sezon. De fapt, el nu se demodează vreodată, însă acum nu există femeie care să nu îl poarte, măcar la o petrecere. Fie că alegi o nuanță puternică și o textură cremoasă sau un ruj mat cu o culoare mai blândă, roșu este întotdeauna opțiunea cu care nu vei da greș la o petrecere de sărbători.

CITEȘTE ȘI: BALSAM DE BUZE CU COCOS ȘI TRANDAFIR

Este timpul să scoți din trusa de machiaj toate fardurile sidefate și tot sclipiciul. Bineînțeles că trebuie aplicate cu bun gust, însă ai nevoie de ceva special. Optează pentru culori naturale, nu foarte stridente. Crează umbre strălucitoare sub linia sprâncenelor sau în colțul ochiului. Nu uita de genele false. Chiar dacă ai gene bogate de la mama natură sau nu, acum este momentul să aplici gene false. Alege forma potrivită ochiului tău și ajustează-le mărimea astfel încât să aibă un aspect cât mai natural. Aplică la final o mascara negru intens pentru o textură bogată.

Aplică un blush cremos sau lichid în partea de sus a pomeților, pentru un look plin de viață. Stai de parte de nuanțele de maro și coral și alege rozul.

Dacă vrei să încerci ceva deosebit, alege un machiaj smokey eyes. Folosește nuanțe puternice de gri, maro și negru pentru a obține o privire pătrunzătoare. Nu uita totuși, că toateaceste culori închise reduc din dimensiune, așa că ai nevoie de puțină strălucire în colțul interior al ochiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top