Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune măști de față cu Aloe Vera

Stiri

Cele mai bune măști de față cu Aloe Vera

Știm cu toții că Aloe Vera este ingredientul magic pentru numeroase probleme. Este frecvent utilizat în diverse preparate pe bază de plante, medicamente și produse cosmetice. Secretul stă în frunzele lungi, suculente, în care se află gelul de Aloe Vera. Acesta conține compuși benefici cum ar fi polizaharidele. Principalul constituent este apa, însă conținutul acestui gel este bogat în vitamine, minerale și mulți compuși activi.

Gelul de Aloe Vera hidrateză pielea în profunzime și îi oferă un aspect proaspăt și sănătos. Este un antioxidant foarte puternic și are proprietăți antibacteriene care îl transformă într-un ingredient minune pentru tenul acneic. Totodată, acest gel minune poate reduce durerea, inflamațiile și este utilizat frecvent în tratarea arsurilor, eczemelor, tăieturilor și loviturilor. Iată câteva măști în care puteți include acest ingredient și care vă vor ajuta foarte mult.

CITEȘTE ȘI: CREMĂ REVITALIZANTĂ CU MERE

1. Mască împotriva coșurilor. Aveți nevoie de miere și frunze de Aloe Vera. Fierbeți frunza până ce se înmoaie și apoi pisați-o până obțineți o pastă. Adăugați o lingură de miere de albine și amestecați energic. Aplicați masca pe zonele afectate și lăsați-o să acționeze 20 de minute, după care clătiți cu apă caldă.

2. Mască detoxifiantă. Aveți nevoie de gel de Aloe Vera, un mango, suc de lămâie. Într-un blender amestecați fructul de mango și gelul de Aloe Vera. Adăugați suc de lămâie la pasta care reiese și aplicați masca pe toată fața. Lăsați-o pe față aproximativ 15 minute și apoi clătiți.

3. Mască pentru piele sensibilă. Aveți nevoie de gel de Aloe Vera, suc de castravete, iaurt și ulei de trandafir.  Faceți o pastă consistentă din toate aceste ingrediente în cantități egale. Aplicați-o pe toată fața și lăsați-o să acționeze 10-15 minute. Clătiți cu apă caldă.

4. Mască pentru tenul uscat. Aveți nevoie de gel de Aloe Vera, brânză de vaci, castraveți, suc de lămâie. Amestecați o lingură de brânză de vaci cu o lingură de gel. Adăugați câteva felii de castravete și câteva picături de zeama de lămâie. Aplicați pasta pe față și pe gât și lăsați-o să acționeze  30 de minute. Spălați fața cu apă rece.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top