Connect with us

Revistateo.ro

Unele zodii pur si simplu nu pot sa tina in buzunar, iar daca vor un anumit lucru, atunci cu siguranta ca fac tot posibilul sa il cumpere. Iata care sunt cele mai cheltuitoare zodii.

Astro-FUN

Cele mai cheltuitoare zodii

Unele zodii pur si simplu nu pot sa tina in buzunar, iar daca vor un anumit lucru, atunci cu siguranta ca fac tot posibilul sa il cumpere. Iata care sunt cele mai cheltuitoare zodii.

Printre cele mai cheltuitoare zodii se afla zodia Balanta. Iubitor de lucruri rafinate si scumpe, nativul zodiei Balanta vrea sa aiba in casa tot ce este cel mai bun.

Acest nativ nu isi poate infrange dorinta de a avea cele mai frumoase lucruri si se afla mereu aproape de salariu cu buzunarul gol.

Fie ca este vorba despre haine, bijuterii sau lucruri scumpe in casa, nativul zodiei Balanta se remarca intotdeauna in societate datorita lucrurilor pe care le are.

Este foarte greu pentru acest nativ sa puna bani deoparte. Insa, daca vrea un lucru ceva mai scump, atunci cu siguranta ca va face economii pentru a-l achizitiona. Din fericire, pentru ca are gusturi bune, nu da gres aproape niciodata cu achizitiile facute.

Printre cele mai cheltuitoare zodii se afla si zodia Leu

A doua zodie care nu se poate abtine atunci cand vine vorba sa isi cumpere ceva este zodia Leu. Nativul acestei zodii este un extravagant si iubeste tot ce este scump si luxos.

Pentru ca vrea sa iasa mereu in evidenta, acest nativ ar fi in stare si sa se imprumute pentru a arata tot timpul perfect. Atent cu aparitiile sale, nativul zodiei Leu stie sa faca intotdeauna o impresie placuta.

Bijuteriile fine si ceasurile spectaculoase nu sunt tocmai ieftine, iar nativul zodiei Leu este constient de acest lucru. Cu toate acestea, nativul zodiei Leu nu uita sa le ofere si celor dragi lucruri scumpe. Face cadouri extravagante si nu uita niciodata zilele de nastere.

Articole pe aceeasi tema:

Top 4 zodii care se casatoresc din interes

Zodiile care au succes in luna februarie

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top