Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai ciudate lucruri de care sunt atrași bărbații

Cuplu

Cele mai ciudate lucruri de care sunt atrași bărbații

Știm o mulțime de lucruri de care bărbații sunt atrași, dar v-ați gândit vreodată care sunt cele mai ciudate?

Teama este poate cel mai ciudat lucru care îi atrage. Chiar dacă este greu de crezut că cineva ar putea să-și dorească o femeie care se simte neajutorată, adevărul este că bărbații abia așteapată să te vadă puțin temătoare. Astfel își pot etala abilitățile de eroi și te pot face să te simți mai confortabil.

În ultimul timp aud tot mai mulți bărbați că preferă naturalețea și asta mi se pare un lucru grozav. Te-ai gândit că poate iubitul tău este mult mai atras de tine când te vede dimineața, la prima oră, tocmai atunci când tu consideri că arăți groaznic? Cu siguranță că bărbații apreciază eforturile pe care le faci să te aranjezi și să arăți fermecătoare, dar te găsesc atrăgătoare chiar și atunci când nu porți nici un strop de make-up.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-ȚI PROTEJEZI RELAȚIA DE DRAMELE CARE POT APĂREA DE SĂRBĂTORI

Studiile arată că bărbații sunt foarte atrași de femeile care poartă ochelari. Încă nu ne putem explica acest lucru, dar se pare că s-au făcut numeroase cercetări până s-a ajuns la această concluzie. Așadar, iată o veste bună – nu mai este necesar să te chinui cu lentilele de contact.

Deși nu este deloc indicat să te aranjezi în prezența bărbatului, se pare că studiile arată că bărbații sunt extrem de atrași de această acțiune. Cel mai probabil îi uimește precizia cu care poți trasa liniile fine de sub ochii tăi și migala de care este nevoie pentru a ajunge la rezultatul final. Cu toate astea, cel mai bine este să eviți machiatul în prezența iubitului tău.

Multe femei se simt rușinate de accentul pe care-l au. Se pare că bărbații îl găsesc de fapt foarte atrăgător. Fie că ești moldoveancă, olteancă sau ardeleancă, nu îți schimba felul de a vorbi sub nici o formă. Mulți bărbați găsesc accentele din provincie foarte plăcute și amuzante. Îi va face plăcere să te asculte ore în șir. Și până la urmă, dacă nu, el are de pierdut!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top