Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai ciudate lucruri legate de jucăriile sexuale

Stiri

Cele mai ciudate lucruri legate de jucăriile sexuale

Cele mai ciudate lucruri legate de jucăriile sexuale. Vibratorul a fost inventat pentru a ajuta femeile isterice. Ideea a aparţinut unui doctor britanic, care s-a gândit că dispozitivul ar putea trata femeile care sufereau de “isterie”. Prototipul avea peste 18 kg şi era nevoie de două persoane pentru a fi manevrat. Invenţia a prin atâ de bine, încât după câţi va ani a aparut şi versiunea pentru acasaă, unde doamnele se puteau trata în voie.

Vibratorul iepuraş a fost creat aşa din motive legale. Iepuraşul, pe care iubitoarele serialului “Sex and the City” l-au văzut deseori la Charlotte, a fost inventat de fapt în Japonia, ţară care la vremea respectivă interzicea confecţionarea unei jucării sexuale în formă de penis. Nimeni nu ştie însă de unde au ajuns producătorii la idea de a crea dispozitivul precum urechile unui iepure (poate s-au inspirat la rândul lor dintr-o anumită revistă pentru adulţi).

Vânzările cresc pet imp de criză. Surprinzător, dar vânzările de jucării sexuale cunosc un adevărat trend ascendant pe perioade de recesiune economică. Cu toate astea, încă nu există un studio care să demostreze de ce anume creşte numărul vânzărilor (cercetători britanici, ce mai aşteptaţi?).

Dacă tu nu-l foloseşti, îl foloseşte altcineva. Un studio academic a demostrat că una din două femei îşi împrumută vibratorul. Prietena la nevoie se cunoaşte, nu-i aşa?

Femeile care folosesc vibratorul au o viaţă mai sănătoasă. Chiar dacă nu credem asta, un studio a descoperit că femeile care apelează regulat la serviciile unui vibrator pot duce o viaţă mai lungă şi au un aparat genital mai sănătos.

Cea mai văndută jucărie. Păreri? Nu, nu este vibratorul, aşa cum ne-am aşteptat cu toţii, ci lubrifiantul. Acesta este accesoriul care se vinde la fel de repede ca…pâinea caldă!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top