Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii inainte de a alerga. Este bine sa le eviti, pentru a te bucura de antrenament.

Dieta si Sport

Cele mai frecvente greseli pe care multe persoane le fac inainte de a alerga

Multe persoane decid sa alerge fie pentru a slabi, fie pentru a fi sanatoase. Indiferent care este motivul pentru care fac miscare, exista cateva greseli pe care oamenii le fac frecvent inainte de a alerga. Si, astfel, o activitate sanatoasa si placuta se poate transforma intr-o experienta neplacuta.

Greseli pe care multe persoane le fac ianinte de a alerga

1. Stretching static. Studiile recente au demonstrat ca stretching-ul static nu este indicat pentru o persoana care alearga. Chiar si cele mai usoare miscari de stretching pot sa scada abilitatea de a alerga. Stretching-ul static nu lasa creierul si muschii sa comunice.

2. Se consuma prea multa mancare inainte de sport. Este una dintre cele mai frecvente si mai grave greseli pe care oamenii le fac inainte de a alerga. In timp ce alergi, digestia este incetinita, iar aparatul digestiv functioneaza altfel decat in mod obisnuit.

3. Se bea prea multa sau prea putina apa. Daca vei bea prea multa apa inainte de a alerga, atunci nu va fi o experienta prea placuta. Insa nu este bine nici sa nu bei apa deloc sau sa bei prea putina. Cel mai bine este sa bei apa suficienta pe parcursul zilei, astfel incat sa te hidratezi.

4. Nu mergi la baie inainte. Nu va fi deloc placut sa alergi cand stii ca trebuie sa mergi la baie. Pe langa faptul ca nu este confortabil, va trebui sa iti si intrerupi antrenamentul la un moment dat.

5. Nu iti asculti corpul. Cand simti ca nu mai poti sa alergi, este timpul sa iei o pauza sau chiar sa nu mai alergi deloc in ziua aceea. Cand corpul tau iti transmite un mesaj, nu il ignora. Tu simti cand este momentul sa pui capat antrenamentului.

Acestea au fost cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii inainte de a alerga. Incearca sa le eviti.

Articole pe aceeasi tema:

3 moduri in care alergatul in parc iti afecteaza dantura

Cum poti sa arzi 1.000 de calorii intr-o ora

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top